Siirry uusimpaan kommenttiin

Pitäisi saada DNA SportMix kavavapaketti C-More (Digita) TV kortille?

Teiltä myynnistä sanottiin kierrellen että DNA SportMix kavavapakettia ei saisi C-More (Digita) TV kortille?
Välillä sanottiin että onnistuu kyllä kortille mutta TV:lle pitäisi hankkia uusi CI+ moduuli DNA:n kanavia varten, no sehän ei käy koska pitäisi vaihtaa CI+ moduulia aina sen mukaan mitä kavavapakettia katsoo.
Lopuksi sanottiin että pitäisi vielä korttimaksukin maksaa DNA:lle olemattomasta kortista vaikka allekirjoittaneella on Digitan maksu TV (C-More) kortti!
DNA itse teki aikoinaan valituksen PlusTV toiminnasta kun DNA:n kanavia ei saanut heidän kortilleen erilaisesta (Viaccess) salauksesta johtuen.
Alla lainaus viestintäviraston sivulta https://legacy.viestintavirasto.fi/viestintavirasto/ajankohtaista/2012/viestintavirastokaikkimaksu-tv-palvelutsaatavasamallakatselukortilla.html
Yhden kortin periaatteesta säädetään viestintämarkkinalaissa. Säännöksen tarkoituksena on estää tilanne, jossa kuluttaja joutuisi vaihtamaan maksukorttia käyttäessään eri palveluntarjoajien palveluita.

Haluaisin vastauksen että miksi tämä yhden kortin periaate ei ole kunnossa ja miksi kanavien lisääminen kortilleni ei onistu vaikka viestintämarkkinalaki sitä vaatii.
Harri Helminen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Oletko siis ostanut Digitalta suoraan tuon Cmore paketin (C More Total+ AntenniTV) Ja nyt siihen haluat DNA:lta Sport mixin?
  (Antennissa näkyy sitten vaan peruspaketin kanavista: Eurosport 1, Eurosport 2 ja FIGHT SPORTS HD).
  Tälläisessä tapauksessa voi olla mielenkiintoinen kuvio myynnin kannalta ja kanavien laitossa samalle kortille, kun tuo on poikkeus kaikenkaikkiaan, DNA myy kaikki muut kanavapaketit Digitanpuolesta, paitsi tuota Cmore Total+AnteenniTV, tilausta..

  Jos taas koko hoito on ostettu DNA:lta, niin ainakin nettisivuilta voi tilata Sportmixin ja siihen Cmoren ihan kuten ennenkin (Antenniin).
  JJJ
 • Juurikin näin eli C-More Total+ & AntenniTV on tilattu suoraan Digitalta https://www.cmore.fi/
  Ei tuossa mitään ihmeellistä pitäisi olla kun vanhallakin PlusTV kortilla on ollut ja on edelleenkin näkyvissä PlusTV ja samaan aikaan DNA kanavapaketit (jopa antenni ja kaapeliverkon).
  Harri Helminen
 • Toimiikos ne hybridi kanavat normaalisti ci+ moduulilla ja dna tv-kortilla jos on tilannut esim jonkun mix 4 paketin dnalta eli näkyy kuva?.Hybridit ei näkyneet viime viikonloppuna ilmaisena(ei tullut kuvaa,ei hybridit näky).
  vanha asiakas
 • Mikä versio hbbtv:stä pitää olla että noi viasat history/explorer näkyy jos tilaa mix 4 paketin antenniin?.Toimiiko kaapelitv:ssä toiminut dna:n tv-kortti myös digitan antennissa?.
  vanha asiakas
 • Olen jo pariinketjuun vastannut asiaan (kanavat tulee netistä):

  Mitkä laitteet tukevat salattuja Hybridi Beta -kanavia?
  Alla lista laitteista, joilla voit katsoa Hybridi Beta -kanavia:
  • LG: WebOS-mallit vuodesta 2017 alkaen (webOS3.5, 4.0 ja 4.5)
  • Panasonic: vuoden 2019-mallit
  • Samsung: vuoden 2019 -mallit 
  • Sony: Android-mallit vuodesta 2016 alkaen
  • Philips: vuosien 2018-2019 Android- ja Saphi-mallit
  https://www.digita.fi/antennitv/hybriditv/vastaanottimet/
  JJJ
 • Ne tulee kyllä antennin kautta mutta tv-oppaat ja muu sonta mitä ne on tohon lisännyt(ja jota tuskin kukaan käyttää) vaatinee sen netin.Toi on kyllä niin idioottimaisesti suunniteltu koko homma,alle 5v vanhat telkkarit ei pysty näyttämään noita kanavia koska valmistaja ei ole päivittänyt sen telkkarin appsia.Noita hybrid beta kanavia näköjään tulee vielä koko ajan lisää joten kohta ei katota edes jotain ylen kanavia.:)
  vanha asiakas
 • Se lähetys tulee kyllä noilla netinkautta, sillä on vain kanavapaikka antenninipussa (Näin säästetään tilaa kanavanipussa, kun kuva tulee netin yli). No turhapa tästä on tässäkään ketjussa jauhaa...
  JJJ
 • Miksei tosta ole missään mainintaa että noi hybrid kanavat tarvisevat netin että näkyvät?.
  vanha asiakas
 • Vanha asiakas

  https://www.digita.fi/antennitv/hybriditv/hybriditv-palvelut/

  HbbTV
  HbbTV on standardi, jonka lyhenne tulee sanoista Hybrid Broadcast Broadband TV, ja se yhdistää tv-lähetyksen ja laajakaistan tuomalla netti-tv:n ominaisuudet helppokäyttöisesti katsojien saataville. HbbTV-palvelut näkyvät antenni-tv:n katsojille ja joidenkin kaapelioperaattoreiden verkoissa. Televisiovastaanottimessa on oltava nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus aktivoituna.

  Eipä tuota enää selvemmin voi sanoa.

  Tomppa

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.