Pitäisikö ZTE MF286 toimia pelaissä?

Typerältä kuulostava kysymys, mutta olennainen. Pelailen kynäriä (cs:go), jossa haluaisin kehittyä, mutta joka toinen ottelu pyörii 150-600 pingin välillä. Myös streamien katsominen on täyttä kurjuutta. Tietokone yhdistettynä ethernet piuhalla mokkulasta koneeseen, sekä laitteen mukana tulleen ohjekirjan mukaan asetettu asetukset. Wifi näyttäisi toimivan moitteettomasti, jossa 4-6 laitetta yhdistettynä. Enkä ajattele Wifiin yhdistettyjen laitteiden vaikuttavan ethernet:illä yhdistettyyn laitteen netti nopeuteen. Vai olenko väärässä, kuitenkin vain max 6 laitetta wifissä?
MItä? taasko ongelma? Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Onko liittymäsi 3G vai 4G verkossa.

Jälkimmäinen soveltuu paremmin pelaamiseen laskemalla pingiaikaa. Ping ei kuitenkaan 4G:ssäkään olennaisesti parane - vaan heiluu mm. DNA-tukiasemien etäisyyden ja kuormituksen mukaan. Tästä syystä vain kiinteä laajakaista tyydyttää eniten pelaajaa. Jos sitä ei ole, voi muitakin 4G verkostoja koittaa.
    Asiakas 1M
  • Onko liittymäsi 3G vai 4G verkossa.

Jälkimmäinen soveltuu paremmin pelaamiseen laskemalla pingiaikaa. Ping ei kuitenkaan 4G:ssäkään olennaisesti parane - vaan heiluu mm. DNA-tukiasemien etäisyyden ja kuormituksen mukaan. Tästä syystä vain kiinteä laajakaista tyydyttää eniten pelaajaa. Jos sitä ei ole, voi muitakin 4G verkostoja koittaa.
    Asiakas 1M
  • Kai se 4G on puhelin ainakin näyttää tuota.
    MItä? Taasko ongelma?
  • Itselläni samanlainen purkki ja Elisan netti. Hyvin ja vakaasti pystyy "kynäriä" pelata. Ei ongelmia.
    Purnipsi
  • Pistin pariin otteseen testit 3:lta eri dns palvelimelta. En tiedä mikä dns palvelimista mitään, mutta joka avauksella ehdottaa ja/tai pistää eri dns palvelimen testit. Olisi kiinnostusta myös tietää miten voisin dns palvelimen vaihtaa. Peitin myös jotain lukuja varmuuden varalta.

MItä? Taasko ongelma?
  • Asiakas 1M
    On 4G, anteeksi edellinen vastaus, sillä mobiilidata ei tule kyseisestä vempeleestä.
    MItä? Taasko ongelma?