Pixel 5

Toimiiko tuo pixel 5 dna 5g verkossa kun se ei ainakaan toimi elisalla

Kommentit

 • Hei!

  Kyseistä puhelinta ei ole tällä hetkellä DNA:lla myynnissä, eikä tiedossa ole että 5G:n toimivuutta ko. puhelimella olisi vielä testattu DNA:n 5G-verkossa. Varmasti tätä ei siis ainakaan vielä tässä vaiheessa voida luvata.

  Puhelinvalmistajat testaavat uudet 5G-puhelinmallit operaattorikohtaisesti varmistaakseen uusien mallien toimivuuden 5G-verkossa. Testien valmistuttua onnistuneesti puhelinvalmistaja sallii puhelimen ohjelmistossa puhelimen pääsyn kyseisen operaattorin 5G-verkkoon.

  DNA ottaa uusia 5G-puhelimia myyntiin sitä mukaa, kun uusia malleja julkaistaan ja niiden testit DNA:n 5G-verkossa on tehty onnistuneesti. Joihinkin puhelinmalleihin 5G-ominaisuus voidaan tuoda jälkikäteen erillisellä ohjelmistopäivityksellä.

  Muualta kuin DNA:lta ostetut puhelinmallit alkavat toimia DNA:n 5G-verkossa, jos kyseisen puhelinmallin testit on tehty hyväksytysti myös DNA:n 5G-verkossa. 5G-puhelimet toimivat DNA:n 2G-,3G- ja 4G-verkoissa, vaikka puhelin ei vielä olisikaan 5G-kykyinen DNA:n 5G-verkossa.

  Lisätietoa DNA:n 5G-sivuilta:
  https://www.dna.fi/5g

  Lisätietoa DNA:n 5G-puheliittymistä:
  https://www.dna.fi/puhe

  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • No onko tietoa toimiiko 4g volte puheluissa ettei liittymä pomppaisi 3g yhteyteen
 • Valitettavasti tästäkään ei ole varmaa tietoa. Asia saadaan toki tarkistettua asiakaspalvelustamme, jos sinulla on käytössä kyseinen puhelin DNA-liittymällä.
  DNA Ida S palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.