Playstation 5 ennakkotilaus

Tuleeko playstation 5 ennakkotilaajille tietoa ehtiikö oma ennakkotilaus ensimmäiseen erään vai ei?

Kommentit

 • Hei Jouni!

  Toimitamme tilauksia niiden saapumisjärjestyksessä sitä mukaa kun tavaraa toimittajalta saamme. Julkaisupäivänä pääsemme toimittamaan ensimmäisen erän ennakkotilauksista, joulukussa tulevasta toimituksesta (tarkka päivä ja määrä ei ole vahvitunut) lähetämme seuraaville ennakkotilaajille konsolit ja loput ennakkotilaukset pääsemme toimittamaan alkuvuodesta 2021. Käytännössä siis tässä vaiheessa sisään tulevat ennakkotilaukset ovat näillä näkymin toimituksessa alkuvuodesta sillä sisällä on jo niin valtavasti ennakkotilauksia, että kaksi ensimmäistä saamaamme erää konsoleja, kuluvat noihin.

  Tulemme lähettämään niille asiakkaille tekstiviestin, joiden tilaus toimitetaan ensimmäisestä erästä. Lähetämme infon vasta kun asia on kaikkien muuttujien suhteen täysin varmistunut.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Kaikki operaattorit ovat jo ilmoittaneet omille ennakkotilaajille joten kyl pian halutaan mekin tietää tullaanko saamaan julkaisupäivänä vai ei...
  Bayram Aslan
 • Näillä näkymin asiakkaat, jotka saavat ensimmäisestä erästä konsolinsa, saavat tekstiviestin asiasta vielä tämän viikon aikana.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hei,
  Joko viestit ovat lähteneet ensimmäisestä erästä saaville ja tuleeko muillekkin tilaajille viesti?
  -Jari
  Jari
 • Hei, komppaan tätä toivetta.
  Nimim. Lisätieto olis kiva. 😀
  Pete
 • Eri foorumeille alkoi sadella ilmoituksia dna:n tekstareista tuossa n.13:30 tienoilla. Itsekkin olen tehnyt ennakkotilauksen, mutta en ole saanut viestiä. En kylläkään odota olevani ensimmäisessä, toisessa, tai kolmannessakaan erässä, kun tilasin vasta 21.9.
  Jenna
 • Ensimmäisestä erästä (19.11.2020) PlayStation 5 -konsolin saavia asiakkaita on tiedotettu tekstiviestillä perjantaina 2.10. Ne asiakkaat, jotka eivät ole tekstiviestiä tuolloin saaneet, eivät ikävä kyllä tule todennäköisesti saamaan PlayStation 5 -konsolia vielä ensimmäisestä erästä.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Onko mitään arviota siitä voiko jonopaikka riittää joulukuun erään? Vai tuleeko teille toista erää joulukuussa? 🙂✌️
  Pete
 • Tulemme saamaan toisen erän tuotteita vielä ennen joulua. Erän suuruus ja allokaatio kahden konsolimallin välillä on vielä auki, joten ko. määristä on vaikea sanoa ennen kuin Sony vahvistaa tiedot. Tiedotamme seuraavasta erästä konsolinsa saavia sitten kun em. seikat vahvistuvat.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hei,

  onko mitään lisätietoa tullut vuoden loppuun mennessä saapuvista eristä? Ja jos oli tilannut tarvikkeita toimitetaanko niitä samalla itse laitteen kanssa, vai lähetättekö niitä jo ennen itse laitteen toimittamista, jos laitteen toimittaminen viivästyy?
  Pete

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.