Polaroid ps100 varavirtalähde todellinen kapasiteetti

Ostin teiltä Polaroid ps100 varavirtalähteen. Sivuillanne luki että siinä olisi 20800 mAh. Toisessa kaupassa sitä myydään 22700 mAh-lukemalla. Oman laitteen kyljessä lukee 5800 mAh. Miksi näin? Käyttökokemusten perusteella tuo 5800 olisi lähimpänä.

Kommentit

• Hei Volmari!

Kyseinen tuote ei ole meillä enää tällä hetkellä myynnissä. Tuotetiedot kannattaa varmistaa esim. tilausvahvistuksesta. Mikäli tuotteen kanssa on jotain epäselvää niin suosittelen olemaan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, että voimme selvittää asiaa tarkemmin asiakastietojesi kanssa, kiitos.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30

Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä:
    https://www.facebook.com/dna.fi
    https://twitter.com/DNA_fi

Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot