Port forward miten toimii

Oon nyt koko eilisen päivän koittanut saada port forwardtua port:tia 25565, jotta saisi servun auki että voi pelata kaveriporukan kanssa peliä servussa. Mutta en ymmärrä miksi WAN portissa ja LAN portissa on kaksi laatikkoa jotka on pakollisia täyttää. Onko kyseiseen Port Forwardiin ohjeita?

Kommentit

• Hmmmm...

Kuvan mukaan näyttäisi asetuksiin voivan laittaa porttialueen esim 25560...25570. Jos haluat avata vain tuon 25565 portin , niin kokeile laittaa sama portti molempiin ruutuihin ( porttialueen alku ja loppu sama = vain ko. portti)