Port forwarding ei toimi millään

Yritän saada minecraft peliserveriä päälle jotta voin kavereiden keskuudessa pelata mutta toi port forwartointi ei toimi millään. Käytän huawei B715s-23c modeemia. Olen kokeillut sulkea kaikki palomuurit koneelta ja modeemista mutta ei silti näytä toimivan. Minulla dna prepaid kortti modeemin sisällä tällä hetkellä. Voisiko asia johtua siitä?

Ois mukava saada tää toimimaan

Kommentit

• Tarvitset portinohjausten lisäksi julkisen ip-osoitteen, jos haluat, että kaverisikin pääsevät Minicraft-palvelimellesi.

Dna:lla on useita prepaid-liittymiä, joten mistäköhän liittymätyypistä mahtaa olla kyse?

Dna on luokitellut Super Prepaid ja Rajaton Prepaid liittymät niin kutsutuiksi ”puheliittymiksi”. Dna:n puheliittymiin ei saa julkista ip-osoitetta.

Mikäli sinulla on Super Prepaid- ja Rajaton Prepaid-liittymä, joudut etsimään jostakin VPN-palvelun julkisella ip-osoittella ja asentamaan VPN-yhteyden Minecraft-palvelimellesi. Huomaa, että valtaosa VPN-palveluista ei mahdollista julkista ip-osoitetta.

Dataprepaidin Dna on luokitellut niin kutsutuksi ”dataliittymäksi”. Tähän liittymään saa julkisen ip-osoitteen vaihtamalla modeemistasi APN-asetuksen ”internet” → ”julkinen.dna.fi”.

Huawein modeemeissa APN-asetuksen muokkaaminen suoraan ei ole mahdollista, vaan joudut ensin tekemään uuden profiilin, jossa APN on julkinen.dna.fi ja tämän jälkeen ottamaan uuden profiilin käyttöön.
    irritus
  • Okei kiitoksia
    Miro