Port forwarding ei toimi

Yritän saada minecraft peliserveriä päälle jotta voin kavereiden keskuudessa pelata mutta toi port forwartointi ei toimi millään. Käytän huawei B715s-23c modeemia. Olen kokeillut sulkea kaikki palomuurit koneelta ja modeemista mutta ei silti näytä toimivan. Minulla dna prepaid kortti modeemin sisällä tällä hetkellä. Voisiko asia johtua siitä?
https://i.imgur.com/hMf9wEr.png
,https://i.imgur.com/JyxW6pw.png

Ois mukava saada tää toimimaan

Kommentit

 • Tarvitset portinohjausten lisäksi julkisen ip-osoitteen, jos haluat, että kaverisikin pääsevät Minicraft-palvelimellesi.

  Dna:lla on useita prepaid-liittymiä, joten mistäköhän liittymätyypistä mahtaa olla kyse?

  Dna on luokitellut Super Prepaid ja Rajaton Prepaid liittymät niin kutsutuiksi ”puheliittymiksi”. Dna:n puheliittymiin ei saa julkista ip-osoitetta.

  Mikäli sinulla on Super Prepaid- ja Rajaton Prepaid-liittymä, joudut etsimään jostakin VPN-palvelun julkisella ip-osoittella ja asentamaan VPN-yhteyden Minecraft-palvelimellesi. Huomaa, että valtaosa VPN-palveluista ei mahdollista julkista ip-osoitetta.

  Dataprepaidin Dna on luokitellut niin kutsutuksi ”dataliittymäksi”. Tähän liittymään saa julkisen ip-osoitteen vaihtamalla modeemistasi APN-asetuksen ”internet” → ”julkinen.dna.fi”.

  Huawein modeemeissa APN-asetuksen muokkaaminen suoraan ei ole mahdollista, vaan joudut ensin tekemään uuden profiilin, jossa APN on julkinen.dna.fi ja tämän jälkeen ottamaan uuden profiilin käyttöön.
 • Okei kiitoksia

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.