Port forwarding-ongelmia

Olen yrittänyt avata porttia 25565 Minecraft-palvelinta varten Sagemcom F-3890v3-modeemilla, mutta ei onnistu. https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ -työkalu sanoo että portti on kiinni, ja Minecraft-palvelimelle pääsee vain kirjoittamalla osoitteeseen localhost, ja omalla julkisella ip-osoitteellani ei pääse. Port forwardissa minulla on internal hostissa oma paikallinen ip-osoitteeni ja external hostissa julkinen ip (siksi kuvassa yliviivattu). Mikä tähän auttaisi?