Portforwarding/Porttien avaus

Hei, jotkut pelit vaativat netiltä ilmeisesti tietokoneella portforwardaamista, mutta en onnistu tekemään sitä DNA:n sivuilla. Olisko teillä jonkinlaisia helppoja ohjeita sen tekemiseen, että voisin pelata ystävieni kanssa. Ennen liittymän vaihtoa DNA:lle tämä oli mahdollista, mutta nyt ei. Mokkulana toimii DNA Kotimokkula Premium 4G+ WLAN B715, eli Huawei.
Antti Ylitalo Ilmoita asiaton sisältö