Portin avaaminen ei toimi portilla 80 (F-3686ACv2)

F-3686ACv2 (Ohjelmistoversio DNA_3.443.0-T1-MAC14)

Portin avaaminen toimii melkein kaikilla porteilla mutta portilla 80 on ongelmia. Se "toimii" mutta tiedostot lähetetty portin kautta verkkosivulla lataavat ensin todella hitaasti ja vähän pari sekunttia myöhemmin se lakkaa toimimasta kokonaan. Muut portit toimivat silti ihan hyvin.

Jos jätän external portin 80 ja vaihdan local portin vaikkapa 8080 niin se ei toimi ollenkaan (ja taas, muut portit toimivat kuten 81 => 8080).

Muut vanhemmat vastaukset joita löisin eivät auttaneet.
Sebastian Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Voisiko DNA kommentoida tätä ja kertoa aikooko DNA korjata portin 80 ohjausta F-3686 modeemeissa vai onko se tarkoituksella blokattu?

DNA Iiron kommentti tuossa toisessa porttiohjaus -threadissa:

"Porttiohjaukset ja palvelimen pitäminen jäävät oman sisäverkon puolelle jolloin emme ikävä kyllä voi laajempaa tukea näille antaa."

Jo sinällään vaatii hieman selvennystä DNA:n puolesta. Porttiohjaus kun on nimenomaan DNAn hallinnoiman modeemin toiminto, sen toimivuuteen/toimimattomuuteen on loppukäyttäjällä lähes mahdoton vaikuttaa.
    KV
  • Sama juttu mulla, muut portit toimii, 80 ei toimi. Versio DNA_3.443.0-T1-MAC14
    Miikka