Portin Avaus (HUAWEI 5G CPE Pro 2)

Mikä nyt on ongelmana, kun samoilla asetuksilla kuin aikaisemmassa reittimessä toimi portin avaus, mutta tällä reittimellä mikään ei mene läpi. Onko ohjelmistossa jotain ongelmaa vai onko jotain muuta pielessä?
Robert L. Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Portit aukeaa suojaus ja portinsiirto kohdasta, muista käyttää myös apn asetusta julkinen.dna.fi  niin saat julkisen ip osotteen missä portit aukeaa.
    Keijokoo