Portinohjaus B715

Olisko ohjeita miten suorittaa portinohjaukset IP kameroille B715 mokkulalla?

Kommentit

• Olen Kroatiasta, minulla oli ZTE mf286 -reititin ja toimin hyvin B11-ohjelmiston kanssa. Se toimi kahdella taajuudella (800 ja 1800 MHz), mutta koska voin työskennellä 3 taajuudella / 800/1800/2100 Mhz / Ostin Huawei B715s-23c: n, kolmitaajuisen reitittimen. Reitittimellä on suomalainen ohjelmisto-DNA, joten jos joku voi auttaa minua sen ympärillä. Ohjelmistojen määrä on: 11.197.01.00.182. Se tuli uudemmaksi: kovempi: WL1B610FM05. Mikä työkalu on liitetty reitittimeen. Minulla on nopeus 70-90 Mbps, joten miksi ei tehdä paremmin, jos voit. Tässä on ongelma:
    Kun työskentelen 3 taajuudella (vain LTE), puhelin ei toimi, puhelin muodostaa yhteyden 3G: hen, koska se ei toimi VoLTE: ssä, se on Internet-palveluntarjoajan vika tai se ratkaistaan tulevan ohjelmiston avulla. Reitittimessä ZTE MF286 teki puhelimen, kun se toimi kahdella taajuudella ja b715 ei? Reitittimessä on DNA-liitäntä ja se ostettiin amazon.de: n kautta 8 päivän ajan.
    Auttakaa.

Lemy