Portinsiirto ei toimi

Vasta hankin uuden reitittimen (B715s-23c) ja kopioin vanhasta ne portinsiirrot mutta ne ei enään toimi tässä, kukaan ei pysty yhdistämään minun palvelimiin jne.
Eemeli Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka Eemeli!

Varmistathan vielä että sinulla on APN asetus vaihdettu muotoon julkinen.dna.fi jos vaihdoit modeemin vasta uuteen, oletuksena laitteessa oleva APN antaa IP-osoitteen NAT eli osoitteenmuunnoksella
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olen jo vaihtanut sen myös julkiseen ja ei auttanut mitään.
    Eemeli
  • Porttiohjaukset jäävät kotiverkon puolelle joten emme valitettavasti näiden kanssa pysty tarkemmin auttamaan joten tarkista vielä että asetukset ovat kunnossa.

Ilmeisesti nettiyhteyden toiminnassa ei ole kuitenkaan muuten ongelmia?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Nettiyhteys toimii ihan hyvin joo, asetukset on kunnossa (olen tarkistanut monta kertaa), voisiko tähän olla jokin muu syy?
    Eemeli