Porttien avaaminen

Hei!

Mulla ois sellainen ongelma, että kun yritän luoda jonkun pelipalvelimen esim. Minecraft serverin. Mä teen kaikki mitä oon youtubesta katsonut videoita liittyen serverin luomisen jne. Mutta, siinä pitää avata portin. Mä oon mennyt 192.168.1.1 osoitteeseen. Kirjauduin sinne ja menin erityissovelluksiin ja oon luonnut siihen erityissovelluksiin ja lisäsin sinne:

Nimi: Serveri
Trigger-protokolla: TCP/UDP
Trigger-portti: 25565
Avoin prokolla: TCP/UDP
Avoin portti: 25565
Tila: Käytössä

Sitten kun oon luonut serverin tai palvelimen, mä pystyin ite liittymään oman palvelimeen. Mutta kaveri ei pystynyt. Mä annoin mun oman ip osoite ja se yritti tulla mun palvelimeen, mutta siltä ei onnistunut liittymään mun palvelimeen. Miten mä pääsin ite oman palvelimeen? Mä pääsin omalla ipv4 osoitteessa mun oma ipseen, jossa on oma lokaali ip on laitettu siihen nii tai miten sitä sanotaakaan.. Mutta joka tapauksessa toivottavasti te ymmärsitte tän jutun miten mä ite pääsin oman ipseen oman palvelimeen ja kaveri ei.

Olen yrittänyt laittaa palomuurin pois käytöstä mut sekin ei auttanut. Sekä modeemin palomuurin sekin yrittänyt mut sekään ei auttanut ja kaveri ei pystynyt samalla liittyä mun palvelimeen.

Portti jostain syystä ei auennut ja mä haluan teiltä apua. Toivottavasti te saatte apuun ja oon valmiina siinä vaihees vastaamaan! Ootan vastausta teiltä, kiitos!
Eino-Aleksi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• googletappas tietoja DNA julkinen IP NAT portit

Päädyt siihen että ehkä joku toinen operaattori voisi hoitaa asian kuntoon.
    Veijo