PrePad liikkuva laajakaista ja reititin

Tuskastuttaa! Meillä on mökillä Dataprepaid liittymä, sim-kortti on reitittimessä. Ilman reititintä ei ole kenttää. Koska sim- kortti ei ole itse laitteessa, ei saldon tarkistus eikä lataus toimi. Netin tarve on ajoittainen eikä nettiä tarvita läpi vuoden. Prepaid-liittymien rajallinen käyttöaika on myös iso heikkous, liittymä vanhenee vähintäänkin talven aikana. Jatkuvan laajakaistan hankinta on taas järjetön vaihtoehto. Mikä neuvoksi?

Kommentit

• Liittymä on voimassa 12kk latauksesta, joten kerran vuodessa tarvii muistaa asia, ei pitäisi olla kovin iso ongelma kenellekkään...

Liittymän voi myös rekisteröidä DNA:n minunpalveluun ja nähdä sieltä saldon ja ladata liittymää ym.

Jos juuri tuo prepaid ei jostain syystä ole noinkuin kerroin, vaihda se sellaiseksi. Itse olen ainakin pärjännyt tuolla.
    JJ