Prepaid App asennus

Siirrettiin lapsen sim kortti Android puhelimeen ja asennettiin prepaid App siihen. Appi on sitä mieltä, ettei kyseessä ole dnan prepaid liittymä - ekalla kerralla käynnistettäessä oli wifi päällä. Dataa on kuitenkin liikkunut mobiilidatan kautta jo yli 300Mt, eli data kyllä toimii. Se kuitenkin syö saldoa liian nopeasti, eli täytyy saada tuo appi asennettua. Mites se onnistuu?
Olin unohtanut, että ilman appia dataa käytetään automaattisesti, joten en laittanut mobiilidataa pois päältä ja saldo on jo melkein toisen kerran haihtunut - 3€ jäljellä.

Kommentit

• Hei!

Saitteko sovelluksen jo toimimaan ja datapaketin ladattua vai onko ongelma vielä ajankohtainen? Antaako sovellus siis tämän näköisen herjan:

Tässä tilanteessa varmista, että prepaidin SIM-kortti on siinä puhelimessa, missä sovellusta ollaan ottamassa käyttöön ja tarkista, että SIM-kortti on käyttöönoton ajan valittuna ensisijaiseksi SIM-kortiksi, jos kyseessä on Dual SIM -laite. Varmista tämän jälkeen, että mobiilidata on kytkettynä päälle ja ettei Wifi tai VPN ole päällä.

Jos nämä toimenpiteet eivät auta, poista sovellus ja asenna se uudelleen. Varmista vielä ennen tätä, että laite käyttää lataamiseen mobiiliyhteyttä. Latauksen jälkeen rekisteröidy palveluun puhelinnumerolla. Rekisteröintivahvistus hoituu tekstiviestillä, joten se onnistuu myös wifin kautta. Useimmat Android-puhelimet tunnistavat viestin automaattisesti eli se ei vaadi käyttäjältä toimenpiteitä. iPhone-puhelimella syötetään rekisteröintiviestissä ilmoitettu koodi käyttöönoton yhteydessä. VPN tulee olla kytkettynä pois päältä rekisteröinnin ajan. .

DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Hei,

Kiitos ohjeista. Saatiin toimimaan. Tyhjensin sovelluksen datat ja välimuistin ennen uudelleen asennusta ja suljin wifin ennen sovelluksen käynnistystä.
    Isä