prepaid hinnasto ja pause tilan hinta

1. DNA Rajaton Prepaid -liittymän esittelysivulle on linkitetty väärä hinnasto (Super). Hinnasto toki löytyy Asiakastuki osiosta, mutta olisi suotavaa että liittymän esittelysivulla olisi linkitettynä oikea hinnasto.
2. Hinnastossa Rajaton Prepaid liittymän pause -tilaan laittamisen hinnaksi kerrotaan 2,5e. Puhelimeen ladattavassa sovelluksessa pause-tilan hinnaksi kerrotaan 5e. Kumpi hinta on oikein?
Timo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Timo!

Pause-tilaan kytkemisestä veloitetaan 2,5 euroa. Kiitokset tarkkaavaisuudesta, laitetaanpa korjauspyyntöä näistä eteenpäin!