Prepaid

Miksi en voi enää ladata rahaarvoa Prepaid puhelimeeni??? Netti ainakin kieltäytyy näin tehtävän.
Tomi Stockmakare Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Tomi! Jos numeroa ei ole ladattu pitkään aikaan ja numero on päässyt vanhenemaan ei liittymän lataus ole valitettavasti enää mahdollista. Prepaid numerot säilyvät aktiivisena viimeisimmän latauspäivän mukaan
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • minulla on latausseteli mutta mikä on lataustunnus?
    Ari Lampinen
  • Saamassani kauppakuitissa oleva numerosarja ei kelpaa lataustunnukseksi.
    Ari Lampinen
  • Hei Ari!

Numerosarja löytyy kuitilta kohdasta Lataustunnus. Tarkastathan vielä, että tunnus meni oikein. Mikäli ongelmia tuon kanssa on edelleen, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jonka tavoitat esim. uuden Oma DNA -sovelluksen kautta jossa voidaan hoitaa asia ripeästi kuntoon. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Valitettavasti kuitissa ei lue "Lataustunnus".Voitko antaa esimerkin siitä millaisessa muodossa lataustunnus on ?
    Ari Lampinen
  • Lataustunnus on numerosarja ja se on kuitissa kyllä selkeästi ilmaistu. Prepaidin kuitti on erillinen kuitti, joten tuota tunnusta ei siis löydy varsinaisesta "kauppakuitista" jossa on listattuna myös mahdolliset muut ostokset.