Prepaid Laitenetti -paketti

Prepaid Laitenetti -paketin yhteydessä mainitaan, että "Ei sovellu älypuhelimen tai tabletin nettiyhteydeksi."
Tarkoittaako tuo, että ko. paketissa on jokin tekninen este, jonka vuoksi sitä ei voisi käyttää tabletissa tai älypuhelimessa?
Vai onko kyse vain siitä, että yhteys on niin hidas, että se on käyttökelvoton tabletissa tai älypuhelimessa?

Kommentit

• Hei Coto!

Tarkoitatko nyt siis DNA Laitenetti liittymää vai DNA Dataprepaid -liittymää? Teknisesti SIM kortin käyttöä missä tahansa laitteessa ei ole estetty mutta pelkästään datakäyttöön tarkoitetulla liittymällä voi käyttää vain tiedonsiirtoa, tällöin puhelimella ei voi soittaa tai lähettää viestejä ja liittymät toimivat vain Suomessa.

DNA Laitenetti sisältää hyvin hitaan nettiyhteyden (0,128 Mbit/s) ja sillä ei voi soittaa, tätä ei siis kannata puhelimessa käyttää sillä liittymä on tarkoitettu esim. etäohjattaviin laitteisiin tai sensoreihin joiden ohjaus onnistuu tiedonsiirrolla tai tekstiviesteillä.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Tarkoitin DNA Super Prepaid ja DNA Prepaid -liittymiin ladattavaa Laitenetti -pakettia (Laitenetti 180 vrk (0.5/5M), 29,90€).

Sen vastaanottonopeus lienee 0.5M? Onko se käytännössä merkittävästi nopeampi kuin 0.25M?
    Coto
  • Kyse on siis tästä 0,5M latausnopeudesta joka riittää pitkälti vain sähköpostien käyttöön ja WhatsApp viesteihin. Paketissa lähetysnopeus on 5 Mbit/s joka varmistaa esim. kuvien tai videoiden jouhevan siirtymisen laitteelta eteenpäin, tämä sopii esim. riistakameroihin.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Miten tuon (Laitenetti 180 vrk (0.5/5M) -paketin jäljellä olevan voimassoloajan näkee?
    -timppa
  • Prepaid -liittymän tiedot näet osoitteesta http://m.prepaid.dna.fi/
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ok, niinpä näkyy. Miksi ei näy DNA Prepaid -sovelluksen saldotiedoissa... olisiko liian helppoa 😉   kiitos kuitenkin!

-timppa