prepaid lataus

heippa,latasin mokkulaan,prepaid-liittymä,nettiaikaa puhelimella,en muistanut netin numeroa ja latasin sen kopioimalla op:n sivuuiltani tapahtumavirrasta vanhan maksukuitin ja maksoin sen avulla.Maksu kyllä meni,latasin jopa kahteen kertaan pari päivän välein,kunihmettelin,ettei toimi,oli joulu,mietin ,että ehkä ruuhkaa tms.Maksut menivät,mutta lopulta soitin asiakaspalveluun,kun ei netti vieläkän toiminut.Sanoivat,että ladata voi vaan nettinumeron avulla Elisan sivujen kautta.Mennyt raha on mennyt ja kohdistunut jo kulutettuun nettiaikaan,ja sille ei voi mitään.Todellako on näin,jos on selvä tilinumero,saunalahden tili,maksaja,summa ja viitenumero,johon kätkeytyy netin numero,rahat häviää taivaan tuuliin ja niitä ei saa takaisin?En voi uskoa,olen tarpeeksi köyhä yrittääkseni saada "hävinnyttä " 40 euroa takaisin.Jossainhan se raha varmasti on,Op:sata vastasivat ,että pitäisi löytyä ..
päivikki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei! Oliko siis kyseessä nyt DNA:n vai Elisan (tai Saunalahden) prepaid -liittymä? Mainitset viestissäsi että sinulle oli sanottu että lataus tehdään Elisan sivuilla, ja kerrot että maksussa olet käyttänyt Saunalahden tilinumeroa. Jos kyse ei ole DNA:n prepaid -liittymästä, olethan yhteydessä sen operaattorin asiakaspalveluun jonka liittymästä oli kyse.

    DNA Prepaid -liittymää tosiaan ladataan aina liittymän numeron perusteella esim. Laturilla osoitteessa https://laturi.dna.fi/

    Jos olet tehnyt jotain tilisiirtoja suoraan DNA:lle, saadaan tilannetta selvitettyä tarkemmin kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme 044 144 044.
    DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.