Prepaid lataus epäonnistui nyt tapahtuma kesken eikä voi jatkaa? miten etenen?

miten poistan keskeneräisen lataustapahtuman
Ali Tikkanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Ali, tuossa auttaa vain odottaa jonkin aikaa että epäonnistunut lataus poistuu automaattisesti
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • lataus pitäisi tehdä 15. 1 mennessä luuletko että ehdin

Ali Tikkanen
  • liittymä on hälytyslaitteessa ja saldoa on kertynyt 52€ silti pitää ladata joka vuosi
    voiko kertynyttä saldoa mitenkään hyödyntää
    Ali Tikkanen
  • Normaalisti lataukset korjautuvat samana päivänä, viimeistään seuraavana päivänä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • @Ali Tikkanen

Prepaid on voimassa 12kk viimeisimmästä latauksesta , muistaakseni. Vaikka liittymällä olisi saldoa , kun aika täyttyy , niin liittymä sulkeutuu siitä huolimatta , ellet lataa.
    Tämä on suoranaista vääryyttä , että liittymä ei pysy voimassa niin kauan kuin siellä on saldoa.
    Veikko
  • Jos on saldoa jäljellä, niin Dna Super prepaidin voimassaoloaikaa voi jatkaa vuodella eteenpäin ostamalla vaikka 10 sentillä nettiakaa 5 minuutiksi dna prepaid sovelluksen kautta. Näin olen itse pitänyt liittymääni hengissä aina kun voimassaoloaika on umpeutumassa. Viimeksi ostin 10 sentillä nettiaikaa viime marraskuussa, ja liittymän voimassaoloaika on nyt marraskuuhun 2020 asti. En edes muista milloin olen viimeksi ladannut saldoa liittymälleni. Muutama euro näyttää olevan vielä jäljellä..

jannyman