Prepaid-liittymä joka ei toimi

Prepaid-liittymä joka ei toimi vaikka puhelin väittää että 4g-yhteys on. Ei pysty edes soittamaan ihan tavalliseen numeroon. Sanoo että puhelut on estetty. Onkohan tämä liittymä aktivoitu käyttöön kun tämän ostin?? Tuli vaan mieleen kun myyjä sähläsi aika lailla. Olen sulkenut ja laittanut päälle kymmeniä kertoja sekä puhdistanut sim-korttia ja vaihtanut sim-kortin paikkaa. Muut sim-kortit toimii moitteettomasti.

Kommentit

• Hei!

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan katsoa mikä tilanne liittymällä on tällä hetkellä. Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.