prepaid liittymää ei voi aktivoida ??

prepaid liittymä sanoo vain ei ole rekisteröity verkkoon. ostettu r-kioskilta
timo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Timo, näillä tiedoilla asiaa on kyllä mahdotonta ratkaista. Huomioithan että jos olet ulkomailla niin prepaid liittymä tarvitsee ensin ottaa käyttöön Suomessa, sillä verkkoon rekisteröiminen ei ulkomailta onnistu.

Jos olet Suomessa ja puhelin ilmoittaa ei verkkoa, kokeile vielä käynnistää puhelin uudelleen kun SIM kortti on puhelimessa sisällä.

Jos nämä eivät auta, olethan yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 niin saamme suoraan liittymän tiedoista vian selvitettyä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Juu, ihan suomessa olen ja soitin asiakaspalveluun.
    Tämähän onkin "kiva" tuote. En ollut aktivoinut liittymää riittävän aikaisin joten siitä tulikin verkonpaino. Eli sinne meni rahat hukkaan ja saldot mitä ostin liittymään.
    Kuluttajan kusettamista sanon minä
    timo