prepaid liittymää ei voi aktivoida ??

prepaid liittymä sanoo vain ei ole rekisteröity verkkoon. ostettu r-kioskilta

Kommentit

 • Hei Timo, näillä tiedoilla asiaa on kyllä mahdotonta ratkaista. Huomioithan että jos olet ulkomailla niin prepaid liittymä tarvitsee ensin ottaa käyttöön Suomessa, sillä verkkoon rekisteröiminen ei ulkomailta onnistu.

  Jos olet Suomessa ja puhelin ilmoittaa ei verkkoa, kokeile vielä käynnistää puhelin uudelleen kun SIM kortti on puhelimessa sisällä.

  Jos nämä eivät auta, olethan yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 niin saamme suoraan liittymän tiedoista vian selvitettyä
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Juu, ihan suomessa olen ja soitin asiakaspalveluun.
  Tämähän onkin "kiva" tuote. En ollut aktivoinut liittymää riittävän aikaisin joten siitä tulikin verkonpaino. Eli sinne meni rahat hukkaan ja saldot mitä ostin liittymään.
  Kuluttajan kusettamista sanon minä
 • juuh samaa paskaa ostin cittarista liittymän ja sitä ei saa aktivoitua enää jotenkin vanha jo ostaessa
  junn222
 • Jos kortti on ollut vanhentunut jo ostettaessa, ilmoitathan tästä meille asiakaspalveluun numeroon 044 144 044 ja reklamoithan asiasta ensisijaisesti kyseiseen myymälään, josta tuote on ostettu.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Juuh en oo 5 liittymän takia ajamassa 120 kilsaa ostan telian liittymiä tästä lähtien kuten on laskutus liittymätkin siellä toimii kaikki ja asiakaspalvelukin on osaavaa
  junn222
 • Meidän ja myymälän olisin ensisijaisen tärkeää saada tietoon, mikäli myynnissä on vanhentuneita liittymiä. Pyytäisin siis tässä tapauksessa reklamoimaan asiasta niin meidän asiakaspalveluumme kuin myyjäliikkeellekin, jotta tilanne saadaan selvitykseen. Kiitos!
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Niinhän se ois ollu eilenkin varmaan asiallista siirtää tekniseen tukeen tai kysyy haluaako eikä ajattaa 120 kilometriä dna liikeessä koska ei tiennyt googlen bugista asiakaspalvelu mitään ku en saanut uutta tablettia toimimaan ja myös haamu laskuja vuosien vanhasta suletusta liittymästä ja ei tulu vajaata 3 egee vastaan vaikka selvä dna:n vika noh on jo mennyt eteenpäin asia
  junn222

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.