prepaid liittymään joka on turvapuhelimessa

prepaid liittymä joka on turvapuhelimessa,niin miten saisin omat tunnukset liittymälle että voin tarkastella lataus historiaa ja näen saldon helposti esim läppärillä tai omalla gsm -puhelimellani
Timo Hyppönen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Timo! Haluamasi ominaisuudet ovat DNA Prepaid -sovelluksessa mutta tuon käyttäminen toisella laitteella vaatii hieman kikkailua.

Sinun tarvitsee asettaa tämä kyseinen prepaid SIM-kortti omaan puhelimeesi ja asentaa sitten laitteeseen DNA Prepaid -sovellus laitteen sovelluskaupasta. Dual SIM -laitteissa Prepaid SIM tulee olla käyttöönoton ajan ensisijaisena SIM-korttina.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Hywä Iiro
    nyt on hankala kun simmi on vaikeasti vammaisen henkilön turvapuhelimessa ollut jo 19.06.2018 alkaen ja  enkä voi enään mennä sitä irroittamaan .Pystyykö mitenkään saada minun spostiin lataus historian ja nykyisen saldo tiedon .
    turvapuhelin jossa simmi on pitää olla 24/7 koko ajan käytössä ja olen nyt muistini varassa lisännyt aina saldoa ja riippuen turvapuhelimen kutsujen määrästä miten nopeasti saldo loppuu.vaihdanko simmin toiselle operaattorille vai onnistuisiko jollain kirjautumisella päästä tämän kyseisen simmin tietoihin ja latauksiin??
    Timo Hyppönen
  • Hei, ikävä tuo ei ole mahdollista muulla keinoin.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • saako tilattu teiltä lataus historian 19.06.2018 tähän päivään ja tämän hetkisen saldon?

timo

Timo Hyppönen
  • Lataushistorian saaminen ei ole mahdollista. Nämä tiedot voi tarkistaa vain DNA Prepaid -sovelluksella tai sivun m.prepaid.dna.fi kautta. Tuo sivu toimii kun laitteessa on kyseinen prepaid -simkortti kiinni.

Saldo voidaan tarkistaa myös asiakaspalvelumme kautta (puhelimitse 044 144 044). Asiakaspalvelun kautta tehdystä saldokyselystä veloitetaan hinnaston mukaisesti 2,92 € / kysely. Veloitus tehdään kyseisen liittymän saldolta.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • näkyykö lataushistoria sovelluksella tai sivun m.prepaid.dna.fi kautta.
    Timo Hyppönen
  • Kyllä. Voit tarkastella lataushistoriaa sovelluksen kohdan "Tapahtumaerittely" alta ("Paketit ja netti"  kohdasta löytyy ostetut paketit) tai päävalikon kohdasta "Muut" ("Ostetut paketit").