Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Prepaid liittymän rekisteröinti

Hei,
ostin prepaid liittymän, johon haluan asentaa vastaajan. Soitin asiakaspalveluunne ja sain ohjeen rekisteröidä liittymä minun palvelussa, minkä jälkeen voin ladata vastaajan joko minun palvelussa tai lähettämällä viestin "vastaaja avaa" numeroon 14000. Kirjauduin minun palveluuni, mutta en saa rekisteröityä liittymää. Miten se tapahtuu.
Kiitos!
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Moi Emmi,

  Millä tapaa rekisteröinti ei siis onnistu? Saatko palvelusta jonkin virheilmoituksen?
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Moi
 • Mulla sama ongelma, kirjaudun oma palveluun ja siinä kyllä näkyy vaaleansininen palkki "rekisteröi prepaidliittymä" mutta siitä ei tapahdu mitään.
 • Hei! Toistaiseksi Prepaid -liittymiä ei voi rekisteröidä. Rekisteröintimahdollisuus palautetaan verkkosivuille näillä näkymin huhtikuussa.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Minkä vuoden huhtikuussa? Nyt on vuosi 2020

 • 31.3.2020 - pari päivää sitten Prepaidin rekisteröinti ei onnistunut.
 • Olisi kyllä hyvä jos huhtikuussa 2020 prepaid-rekisteröinti alkaisi toimimaan. Kiitos.

 • Kyllä on paskaa palvelua , jos nyt on lainkaan palvelua
 • Minulla on ihan sama ongelma ollut tammikuusta 2020 alkaen. Tilasin heti alkuvuodesta DNA:lta uuden tabletin, kun DNA lupasi siihen kaupan päälle dataprepaid-liittymän ja 10GT datasiirtoa. Kun hain tabletin postista siinä ei ollut sim-korttia mukana ensinkään. Jouduin siitä reklamoimaan. Kortin tulo kesti kolme viikkoa. Kun se tuli, siinä olikin vain 1GT datasiirtoa. Selvisikin, että sim-kortti pitääkin rekisteröidä erikseen, jotta saa sen 10GT. Tästähän ei mainoksessa puhuttu lainkaan.... No rupesin sitten ohjeiden mukaan luomaan itselleni tunnusta. Sepä ei onnistunutkaan, kuten ei monelle muullekaan. Olen korottanut nyt tuntikausia DNA:n puhelintukeen ja lähetellyt useita viestejä, kun puhelinnumero on ollut varattuna. Ja kaikki turhaan. Viimeisin neropatti sanoi, että sen voi tehdä myös DNA-kaupassa.... Lähes kaikki 1GT on nyt kulunut näihin turhiin yrityksiin. Kerran jo puhelinpalvelu lupasi hoitaa asian kuntoon. DNA petti tämänkin lupauksen. Tätä on nyt kestänyt jo neljä kuukautta. Jäljellä on vain yksi kysymys: kun asiaa ei kerran saa kuntoon, miten puran kaupan olennaisen virheen takia ja sään rahani takaisin korkoineen ja kuluineen?
 • Sain vastauksen asiakaspalvelusta.. Rekisteröimisen voi nykyään hoitaa vain Dna-myymälässä. Joo just, mulla on 130km lähimpään ja nyt on korona. Aika asiatonta markkinoida tabletin kylkiäisenä 10gt prepaidia, kun sitä ei ole todellisuudessa saatavilla. No, tabletti on hyvä, muuten tiedän pysyä kaukana Dna:n palveluista!
 • Hmmmm....

  Onkohan tässä nyt jonkinlainen väärinkäsitys??

  Prepaidin rekisteröiminen tarkoittaa , että sitä voi hallinnoida Minun palveluissa. Prepaidia voi toki käyttää ilman rekisteröintiä ihan normaalisti.
 • Eipä ole väärinkäsitys. DNA markkinoi vuodenvaihteessa tablettia nimenomaan kaupan päälle tulevalla 10GT dataprepaidilla. Kun dataprepaid-sim sitten lopulta jälkitoimituksena tuli, ei siinä ollutkaan kuin 1GT tiedonsiirtoa. Loppujen 9GT saamiseksi sim-kortti tuli rekisteröidä. Rekisteröinti vaati omatunnuksen luomista. Kuten tällä palstalla useat ovat kertoneet, omatunnuksen luonti DNA:n järjestelmässä ei onnistu järjestelmässä olevan vian takia. En siis ole saanut DNA:n markkinoinnissaan lupaamaan 10 GT ilmaista tiedonsiirtoa. DNA on pompotellut asiakastuessa edes takaisin nyt neljän kuukauden ajan ja nyt DNA haluaa korona-aikana juoksuttaa fyysisiin kauppoihinsa. On totta, että prepaidia voi käyttää ilman rekisteröintiä, mutta sitten jää 9GT tiedonsiirtoa saamatta. Siitä 1GT:stäkin on tuloksettomiin omatunnusluintiyrityksiin kulunut 0.62 GT. Aivan hukkaan... • No kappas vaan. Siis taattua DNA-laatua.

  Itselläni Minunpalveluiden tunnus on ja toimii , mutta prepaidien rekisteröinti ei ja jo aiemmin rekisteröimäni prepaidkin sieltä yllättäen hävisi. Ovat DNA:lta lupailleet sitä takaisin huhtikuussa. No ei ole näkynyt , mutta eipä kyllä vuodesta ollutkaan puhetta.
 • DNA Tunnusten luominen toimii tällä hetkellä aivan normaalisti, mutta valitettavasti prepaid-liittymien rekisteröinti ei toistaiseksi onnistu Minun palveluni kautta. Tämä ominaisuus on tulossa takaisin alkuperäisen arvion mukaan vielä tämän kuun aikana.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Munulla oli jo rekisteröitynä prepaid ennen näitä viimeisimpiä muutoksia. No se liittymä kyllä näkyy edelleen Minun palveluissa , mutta liittymän saldo ei. Tuleeko se myös takaisin tässä kuussa vai mitä pitää tehdä???
 • Lisäyksenä edelliseen , että liittymä on mökillä Hämeessä ja minä karanteenissa Uudellamaalla enkä pääse liittymään muuten käsiksi kuin Minun palvelun kautta , kun käytän sitä päiväveloituksella satunnaisesti.
 • Toistaiseksi saldo ei Minun palvelussani näy. Saldo voidaan tarvittaessa tarkistaa asiakaspalvelusta käsin ja poikkeustilanteessa tämä voidaan tehdä maksutta.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • @DNA Ida S
  Tiedän , mutta kysymys kuuluikin , että koska se saldo näkyy Minun palveluissa.
  Voisitko vastata kysymykseen.
 • Minäkin haluaisin DNA:n edustajalta vastauksen esittämääni kysymykseen: Miten voin purkaa tekemäni kaupan, koska DNA:n kaupassa esittämät tiedot ovat osoittautuneet perättömiksi. Olisin saanut tabletin samalla hinnalla Elisalta tai vaikkapa Gigantista, mutta DNA:n "täky" 10GT ilmaisesta tiedonsiirrosta ratkaisi valinnan DNA:n hyväksi. Petoksellista markkinointia.

  DNA ei selvästikään ota vaatimuksia asiaankuuluvalla vakavuudella, eikä kykene lunastamaan lupauksiaan.
 • DNA, olisi helppoa teille aktivoida verkossa tapahtuva prepaid-rekisteröinti. Vähentäisi jo muutenkin kuormitettua asiakaspalveluanne. Ja samalla saisivat monet käyttäjät tuon 9GT käyttöönsä.

  Keskusteluketjun perusteella kummastuttaa teidän, DNA toimintatapa ja asiakaslähtöisyyden unohtaminen. Toimintaanne voisi melkein sanoa suoraan valehteluksi tässä asiassa.

  Kuluttajaviranomainen on yksi tapa ratkoa asiaa, mutta kuten totesin ei se nyt niin vaikeaa voi olla saada tuo verkossa tapahtuva rekisteröinti käyttöön - ja kaikki olisivat tyytyväisiä. Aktivoikaa!
 • DNA:n lupaukset prepaidien rekisteröinnin ja saldojen saannista huhtikuussa Minun palveluihin näyttävät menevän kalkkiviivoille. No eihän siitä vuodesta kyllä mitään puhetta ole ollut.

  Mikä se tilanne ihan oikeasti on DNA???
 • Hiljaista näyttää olevan "asiakaspalvelu" täällä DNA:lla. Ilmeisesti DNA:lla on tapana vaieta ikävät asiat kuoliaaksi. "Aika hoitaa" kohta minunkin osaltani palveluvajeen. Ensiksikin, 1GT todellisuudessa saamaani tiedonsiirtoa on kohta loppu. Toiseksi, liittymä näyttää kohta expiroituvan muutenkin. DNA:n on turha kuvitella, että uhraan killinkiäkään mihinkään latauksiin, ennen kuin lupaukset 10GT paketista on täytetty. Kun 10GT tiedonsiirtoa jää lopullisesti saamatta saldon loppumisen tai liittymän expiroitumisen jälkeen, tulen kääntymään kuluttajaviranomaisten puoleen. Tämä on lupaus.
 • Rekisteröinnin voi tehdä DNA Kaupassa.

  Kuten yllä on todettu, rekisteröintimahdollisuus palautetaan Minun Palveluun todennäköisesti huhtikuussa. Valitettavasti meillä ei ole antaa tietoa siitä milloin tarkalleen ottaen rekisteröinti onnistuu taas Minun Palvelussa, eli ehtiikö vielä huhtikuulle.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Jaahas.

  Voihan se rekisteröinti palata huhtikuussa , mutta vuotta ei varmaan vielä tiedä. Eikä siitä saldon näkymisestä ole yhtään sen enempää tietoa.

  En ymmärrä tuollaista tumpelointia alkuunkaan. Minulla rekiströidyn prepaidin saldo aiemmin Minun palveluissa näkyi monta vuotta , mutta sitten DNA hävitti sen.

  Yleensä tällaiset järjestelmämuutokset tehdään siten , että kun uutta rakennetaan niin vanhaa kuljetetaan siinä rinnalla ja vasta kun uusi on kutakuinkin valmis , niin suoritetaan vaihto. Siis asiakkalle näkyvä katkos on silloin minimaalinen.

  Eipä näytä DNA osaavan sellaista , mikä muille on itsestään selvää.
 • Miksi asiakaspalvelu ei vastaa sille esitettyihin kysymyksiin? Saman yhdentekevän asian toistelu ei vie asiaa eteenpäin. Haluan purkaa tekemäni kaupan perättömien lupausten takia. Jos luvataan 10GT tiedonsiirtoa kaupan päälle, se on saatava ilman mitään ylimääräisiä temppuja. Kehen otan yhteyttä DNA:llä, kun osto on tehty verkkokaupassa?

  "Rekisteröinnin voi tehdä DNA Kaupassa.

  Kuten yllä on todettu, rekisteröintimahdollisuus palautetaan Minun Palveluun todennäköisesti huhtikuussa. Valitettavasti meillä ei ole antaa tietoa siitä milloin tarkalleen ottaen rekisteröinti onnistuu taas Minun Palvelussa, eli ehtiikö vielä huhtikuulle.
  DNA Ida T palveluneuvoja"


 • PH, olethan tarvittaessa asiakaspalveluumme yhteydessä, mikäli tahdot reklamoida tilanteesta. Voit tosiaan käydä myös DNA Kaupassa rekisteröimässä prepaid -liittymäsi, jotta saat tuon rekisteröintipalkkion.

  www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Hei,

  Olen todellakin ollut useita kertoja yhteydessä asiakaspalveluumme, soittanut lukemattomia puheluita ja jonottanut puhelimessa tuntikausia viimeisen neljän kuukauden ajan. Ilman mitään edistystä. Kts vaikka tiketti #392587. Vastaukseksi olen saanut aina samat jaaritukset, luo tunnus, rekisteröi liittymä, blaa blaa. Ne nyt vain eivät onnistu DNA:n viallisen järjestelmän takia. Ja nyt pitäisi sitten lähteä juoksentelemaan jonnekin kauppaan sadan kilometrin päähän....
  Huomautan, että DNA myi tabletin lupaamalla 10GT tiedonsiirtoa "kaupantekijäisiksi". Se ei ollut mikään rekisteröintipalkkio. Kun DNA ei täytä lupaustaan, perun kaupan. Vastaa siis kysymykseen, miten sen teen. Hanki joku riittävän iso päällikkö sinne, jos et itse pysty vastaamaan. Tämä on reklamaatio asiakastuelle.

  "PH, olethan tarvittaessa asiakaspalveluumme yhteydessä, mikäli tahdot reklamoida tilanteesta. Voit tosiaan käydä myös DNA Kaupassa rekisteröimässä prepaid -liittymäsi, jotta saat tuon rekisteröintipalkkion.

  www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Ida T palveluneuvoja
  2 tuntia sitten Ilmoita asiaton sisältö"

 • Myös sopimuksen purkupyynnöt käsitellään asiakaspalvelumme kautta. Tämän tukifoorumin kautta voinne auttaa ja neuvoa vain yleisellä tasolla, joten tätä kautta tilannetta ei voida käsitellä enempää.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Huhtikuuta 2020 jäljellä 2.5 päivää. Onnistuisikohan DNA tässä ajassa avaamaan prepaid-rekisteröinnin kuten ovat lupailleet huhtikuussa?!

  Ei ainakaan äsken vielä onnistunut. Avatkaa nyt ihmeessä tuo palvelu!
 • Hei,

  Olen tehnyt mainitsemaasi asiakaspalveluun pyynnön kaupan purusta tiketillä #392587 jo viikko sitten. Asiakaspalvelu ei ole vastannut pyyntööni. Puhelinpalveluun olen jonottanut jo ihan riittävästi. Siksi joudun nostamaan asian esille tällä tukifoorumilla jakaakseni asiakaskokemukseni DNA:sta, joka suoraan sanoen ei ole järin hääppöinen.

  Johtopäätöksenä on, ettei DNA:n "asiakaspalvelussa" kukaan vastaa mistään. Ja korjaan sen verran, että kysymys on kaupan purusta DNA:n harhaanjohtavan markkinoinnin johdosta, ei mistään "sopimuksen purkamisesta".

  "Myös sopimuksen purkupyynnöt käsitellään asiakaspalvelumme kautta. Tämän tukifoorumin kautta voinne auttaa ja neuvoa vain yleisellä tasolla, joten tätä kautta tilannetta ei voida käsitellä enempää.
  DNA Ida T palveluneuvoja"
  22 tuntia sitten                                                                                                            Ilmoita 


 • Huhtikuu oli ja meni , mutta mitään prepaidin rekisteröintiä tai saldoja ei Minun palveluihin tullut lupauksista huolimatta. No tulisikohan ensi huhtikuussa?
 • Rekisteröinnin palautus on edelleen korjauksen alla ja pyrimme saamaan tämän kuntoon mahdollisimman pian, valitettavasti arvioidusti huhtikuun aikana tätä ei vielä saatu päivitettyä. Toistaiseksi rekisteröinnin voi siis tehdä DNA Kaupassa. Pahoittelut tilanteen aiheuttamasta haitasta!
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Ja voisitteko sitten antaa uuden arvion , milloin ne luvatut ominaisuudet tulee???
  Ja mikään ympäripyöreä vastaus tyyliin , että mahdollisimman pian ei kelpaa.
 • No niin jotakin on taas tapahtunut Minun palveluissa.

  Minulla pari vuotta näkyi rekisteröimäni prepaid Minun palveluissa saldoineen. Sitten sinne ilmestyi reilu kuukausi sitten sama liittymä kahteen kertaan ja samalla saldot hävisivät. Sitten se alkuperäinen liittymä , joka on ollut käytössä pari vuotta hävisi Minun palveluista ja jäljelle jäi se uudelleen avattu ilman saldotietoja. Tänään huomasin , että Minun palveluissa ei enää ole mitään liittymää , vaikka minulla se sama prepaid on edelleen käytössä.

  Kyllä on surkeaa toimintaa DNA:lta.Monta kuukautta on sössitty ja hävitetään asiakkaan tiedot.

  Laittakaapa pikaisesti ne tiedot takaisin , kun ne itse hävitittekin.
 • Minun palvelussani tehdään siis päivityksiä joista johtuen jo rekisteröityjen prepaid-liittymien tiedot eivät välttämättä näy tällä hetkellä, samasta syystä uusien prepaid-liittymien rekisteröinti ei ole ollut hetkeen mahdollista. Tiedot jo rekisteröityjen liittymien osalta palautuvat siis viimeistään samalla kun rekisteröinti tuodaan taas takaisin ja tarvittavat muutokset ja päivitykset on saatu tehtyä itsepalvelun puolelle. Ongelmat eivät siis johdu viasta vaan ns. huoltotöistä.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • @DNA Hanna
  Kyllä tämä on ollut koko ajan tiedossa , että kyse on huoltotöistä.

  Kyse on siitä , että ne huoltotyöt on suunniteltu ja toteutettu törkeän huonosti. Yleensä tällaiset järjestelmämuutokset toteutetaan niin , että ensin rakennetaan se uusi järjestelmä käytännössä valmiiksi kuljettaen rinnalla vanhaa ja sitten suoritetaan vaihto , jolloin asiakkaan käyttökatkos jää hyvin lyhyeksi.

  No tämä mikä muilta operaattoreilta onnistuu , tuntuu olevan DNA:lle ylivoimainen tehtävä. Minulla on jo liki kaksi kuukautta ollut palvelut rikki. Ei näin DNA asioita hoideta.
 • Toukokuu on jo puolivälissä eikä mitään tapahdu.
 • Päivitys ja palveluiden käyttöönotto on viivästynyt alkuperäisestä aikataulusta, pahoittelut tästä. Prepaid-liittymien tiedot sekä rekisteöintimahdollisuus palautuvat Minun palveluuni kesän aikana. Toivotaan, että päivitys saadaan tehtyä mahdollisimman pian, eikä tämä viivästy enää tarpeettoman paljon.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Minkä kesän??

  Katkaisitte asikkailta palvelun ainakin puoleksi vuodeksi. Hävetkää vähän!

  Eiköhän tämä ollut sitten tässä. Minä vaihdan operaattoria.
 • Onhan tää jo melko huvittavaa. Eipä auta ku vaihtaa elisalle takas johon pystyy vielä luottamaan. Samalla vaihatan kaikki laajakaistoja myöten poissa tästä puljusta.
 • Prepaid liittymän rekisteröinti ei onnistu enää dna kaupassakaan. Kävin tänään liikkeessä kyselemässä, eikä siellä osattu sanoa mitään.
 • Koska voin rekisteröidä DNA prepaid liittymän edes liikkeessä? Vastaus taitaa tulla elokuussa,että on vielä selvityksessä. Kun tätä ketjua lukee.
 • Koska DNA lunastaa lupauksensa antaa tabletin ostajalle kaupantekijäisiksi 10GT tiedonsiirtoa? Sitä tässä on nyt odoteltu yli puoli vuotta. Todellisuudessa saatu 1GT on nyt kulunut loppuun etupäässä turhiin rekisteröitymisyrityksiin. Toisaalta, kampanjatarjouksessa ei puhuttu mitään liittymän rekisteröintivaatimuksesta. On tää aikamoista kusetusta norjalaisfirmalta...
 • Mitenhän tämän rekisteröinnin laita on nyt?
  Vanhoja viestejä selatessani sain käsityksen, että prepaid liittymä pitää rekisteröidä,jos haluaa säilyttää saman numeron liittymätyyppiä vaihtaessa.
 • Hei! Tällä hetkellä rekisteröinti onnistuu vain DNA Kaupassa.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
  Paras vastaus
 • Eli jos reksiteröin lapseni prepaidin nimiini ja otan liikkeestä liittymän, saan hänelle saman numeron siihen?
  Tätä vaihtoehtoa ei aspa sanonut puhelimessa.
 • Prepaid -liittymän rekisteröinti onnistuu DNA Kaupassa, mutta sitä ei valitettavasti ole mahdollista vaihtaa DNA -laskutusliittymäksi.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Prepaid-rekisteröintiepisodi päättyi osaltani siihen, että luvattu 10GT jäi saamatta, kun prepaid lakkasi toimimasta oikeasti saadun 1GT kuluttua loppuun tuloksettomiin rekisteröintiyrityksiin. Jouduin turvautumaan kuluttajaneuvojan, minkä jälkeen DNA vasta alkoi hoitaa asiaa tarvittavalla vakavuudella. Kauppa purettiin ja DNA palautti rahat. Asia on siten puoli vuotta kestäneen väännön jälkeen loppuun käsitelty.
 • On tämä surkeaa luettavaa DNA:n toiminnasta. Voiko huonommaksi enään mennä?

 • Ei voi olla noin halvatun vaikeeta se, että sen prepaid liittymän saisi rekisteröityä. Kävin liikeessä ja mulle sanottiin, että jos ei onnistu mun omien sivujen kautta niin ei heilläkään (ei onnistunut. Palkki ei tarttis ku jonkun osaavan henkilön aktivoida toimintakuntoiseksi. On nyt vaan vaaleansininen eikä siitä voi painaa.) Hauskinta tässä on se, ett toinen asiakaspalvelija sanoi edeltävänä päivänä, että onnistuu kun on se puk koodi. No sen kanssa menin sinne myymälään sitten seuraavana päivänä ja tää toinen työntekijä ei tienny mistään mitään. Alkaa tosissaan nyt menemään hermot!

  Musta alkaa vaan tuntumaan, että ongelmaa ei oo edes kunnolla yritetty korjata. Siinä toivossa, että porukka ostais ennemmin niitä "virallisia" liittymiä. Ja prepaid asiakkaat ei oo tärkeitä.

  Itselläni on ollut tuo monta vuotta, enkä haluaisi muuttaa numeroani. Mutta tarvitsen vain pienemmän sim-kortin, mikä ei onnistu ilman sitä hemmetin rekisteröintiä. Niinku oikeesti. Tässä on ollu vuodenpäivät aikaa ja kai nyt ton kokoisella puljulla luulis olevan osaavia koodareita!
 • Juu. Sama kuin edellisellä kirjoittajalla. Liittymä on ollut jo monta vuotta, nyt tekisi mieli rekisteröidä sim omiin nimiin ja alkaa laskutisasiakkaakksi. DNA ei tätä selvästikkään halua. Olen tehnyt tämäntyyppisiä nettisivuja ja palveluita kymmenen vuotta, eikä tämän toiminnon rakentaminen testauksineenkaan vie aikaa kuin muutaman päivän. Osaamatonkin ratkaisee asian viikossa. Toisin sanoen taustalla on joku muu todennäköisesti yritysstrateginen syy, miksi toimintoa ei haluta. Ikävä kyllä tämä heijastuu asikkaisiin haluttomuutena palvella asiakkaita. Rekisteröinti on minulle nyt akuuttia ja minulla on vara noin viikko ehkä kaksi odottaa, sen jälkeen hankin liittymän toiselta operaattorilta ja huolehdin ettei talouteni yksikään liittymä tule vastaisuudessakaan siirtymään DNA:lle. Asiaa on muka "ratkaistu" alkuvuodesta asti, joten sitä tuskin ollaan ratkaisemassa aivan äkkiä. Ihmettelen vain, että eikö edes traficom pysty asialle mitään...
 • Olen aikoinaan rekisteröinyt poikieni DNA Prepaid-liittymät ja helposti pystynyt hallinnoimaan liittymiä ja tarkistamaan paljonko korteilla on saldoa. Nyt on joka kerta katsottava poikien puhelimista erikseen saldon määrä ym. Onkohan tätä asiaa milloinkaan edes tarkoitus korjata?
 • Saa nähdä tuleeko tämä edes tämän vuoden jouluksi käyttöön...?

  Jotenkin tuntuu, että DNA:n asiakaspalvelijat, jotka ovat kommentoineet asiaa täällä foorumissa, eivät kommunikoi DNA:n teknisen henkilöstön kanssa, vaan ilmoittelevat tällä palstalla ihan "omiaan" ja/tai tekninen puoli DNA:lla viis veisaa tämän yksinkertaisen toiminnon aktivoimisesta. Kukahan DNA:lla saisi sanottua, että nyt tämä toiminne on tehtävä?

  "Vaihtoehto"; laittakaa prepaid-laturin minimi saldolataukseksi 1e koska tämä palvelu näyttää saldolisäyksen jälkeen ko. liittymän kokonaissaldotilanteen. Nyt minimisaldolisäys 5e, joka sekin on "piilotettu" kun mainostetaan saldon lataukseksi 10 eurosta ylöspäin...
 • Prepaidin rekisteröinti ei onnistu ja asialla alkaisi olla jo kiire!
 • Kun aurinkokuntamme on kiertänyt kerran linnunratamme ympäri, niin sitä aikajaksoa kutsutaan kosmiseksi vuodeksi. Sen mittakaavan mukaan ihmisen elinaika täällä Maa-planeetalla on noin seitsemän kosmista sekunttia. Tähän suhteutettuna DNA hoitaa asian tuossa tuokiossa.
 • Ari,
  En ehkä kestä. XD
  ¯\_(ツ)_/¯
 • Hei. Nyt Eletään Elokuun loppupuolta, eikä rekisteröinti vieläkään toimi.

  Eräs vanha rouva sai uuden puhelimen. Koska hänen liittymäkortti on vuosia vanha, ei siinä ole "koon vaihto" mahdollisuutta. Puhelinta ei siis saa käyttöön ennen uuta SIM:iä.
  Tällä rouvalla ei ole voimassa olevaa henkkaria, joten myymälässä eivät voineet rekisteröidä liittymää. Ohjeistivat tekemään sen netissä. Myyjä ei ilmeisesti ollut tietoinen, ettei palvelu ole ollut kuukausiin(?) käytössä?


 • HannaP, 
  Ei voi olla totta, että myymälässä ohjeistetaan noin! Mikä ihme tässä rekisteröinnissä oikein mättää?
 • Puhelin myyjä DNA:lta myös soitti minulle ja yritti kaupitella liittymiä. Kerroin tästä prepaid asiasta hänelle myös. Ei tiennyt asiasta mitään. Itse olen jo onnellinen kilpailevan operaattorin asiakas, kuten aijoinkin. Eipä sillä tämä on jännittävää seurata, että onko todella näin osaamatonta porukkaa DNA:lla töissä 😃

 • Hei! Onko prepaid-liittymän rekisteröinti mahdollista lähiaikoina?
 • Toistaiseksi rekisteröinti onnistuu vain DNA Kaupassa.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • 3 olemassa olevaa liittymaan hävinnyt, huomasin kun yritin lisätä viimeisintä...

  huhtikuun huoltokatko taisi ollakin nollaus....
 • Ei näy rekisteröity prepaid Minun palveluissa vieläkään , että näkisi saldon ja liittymällä saldokysely tekstarilla numeroon 14000 lakkasi toimimasta ja antaa vastaukseksi vain virheilmoituksen.

  "Palvelutilaus ei onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun 044144044. Terveisin DNA."

  No numeroon 14600 lähetetty kysely tosin toimii , mutta ehdin vanhasta muistista kokeilla ensin numeroa 14000 ja se kaiken lisäksi veloitti saldoa 0,99 €. Miksiköhän???

  No täysin p**seestä on tämä DNA:n touhu , mutta onneksi liittymäni vanhenee pikapuoliin ja uutta saldoa en enää lataa.

  Näkemiin DNA , pitäkää tunkkinne.

 • Odotamme vieläkin vastausta tähän ongelmaan!

 • jooh.. todella tasotonta toimintaa, vaihtuu operaattori
 • Vaihdetaan operaattori!
 • Moikka dna! Onko prepaid-liittymän rekisteröinnin tilanteesta mitään uutta tietoa tai arviota milloin asia saadaan korjatuksi?
 • Hei! Rekisteröinti onnistuu DNA Kaupassa. Mikäli pääsyä kauppaan ei ole, rekisteröinti ei toistaiseksi onnistu.

  Tiedotamme heti, kunhan rekisteröinti onnistuu DNA Kaupan lisäksi taas myös Minun Palvelussa.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Ei tullut prepaidin rekisteröintiä Minun palveluihin eikä jo rekisteröityjä takaisin siihen mennessä , kun liittymäni vanheni. No en enää ladannut ja niinpä irtisanoin tunnuksetkin , joten nyt on hyvä mieli eikä ole mitään DNA:n palveluja käytössä.

  Todella kehno suoritus DNA:lta.
 • Itsekkin katkasin sim-kortin ja vaihdatin elisalle. Heiltä saanut aina hyvää palvelua ja nyt lopetin dna hubinkin ja vaihdoin elisa viihteeseen! Takaisin dnalle en palaa enään.
 • Noh. Sen verran on riittänyt asiakkaita, ettei ole kenellekään erityisemmin kohtelias tarvinnut olla. En voi Teliallekaan mennä, koskapa vuonna 1997, kun internet tuli, niin jouduin Ranskan Quyanasta tulleen verrkkohuijauksen kohteeksi.

  Ja Telia käytti koko lakimiesarmeijansa minua vastaan sen sijaan että suurena kansainvälisenä yrityksenä olisi palkannut sinne Huijarimaahan tutkijan, joka olisi hoidellut ne huijarit paikan päällä paikalliseen tapaan: lahjomalla viranomaiset - sehän ei olisi Telialle edes vierastakaan.

  Tietynlainen firma kerää siipiensä suojaan tietyntyyppiset ihmisluonteet työntekijöikseen.  Siksi suhtauden näihin firmoihin kuin vessanpönttöön. Se on tarpeelliinen tietyissä asioissa mutta en muutoin sen suurempiin suhteisiin sen kanssa rupea.
 • Ei se rekisteröinti kyllä onnistu myöskään DNA Kaupassa – minun palveluni -valikossa kyllä on mainittu prepaidin rekisteröinti mutta painike on disabloitu.
 • Hei

  Kävin DNA-liikkeessä pyytämässä prepaid-liittymän rekisteröintiä minulle. (varmistivat ensin, että rekisteröinti toimii, koska se oli jossain vaiheessa rikki myös liikkeissä) Varmistivat tietoni vastaavan https://minunpalveluni.dna.fi/ -tietoja. Sanoivat, että prepaid on nyt rekisteröity minulle ja homma on kunnossa.

  https://minunpalveluni.dna.fi/ -sivulla ei kuitenkaan näy tuota prepaidiä missään. Siellä näkyy edelleen vain samat liittymätietoni jotka näkyivät aiemminkin.

  Missä vika?
 • Luulenpa, että DNA haluaa lopettaa prepaid-liittymien rekisteröinnin, jotta niiden käyttö vähenisi. Syynä muun muassa se, että Super Prepaid -liittymään ei kuulu kuukausimaksua vaan asiakas maksaa ainoastaan käyttämistään palveluista (puhelut, tekstiviestit, tiedonsiirto). Osuinko oikeaan?
 • Juha: Näin se taitaa valitettavasti olla. Meidän perheessä kaikilla on prepaid liittymät, sekä mökillä käytämme myös mokkulassa, jolloin on kätevää ladata saldoa tarpeen mukaan, eikä maksaa monta kuukautta vuodesta turhaan nettiä mökille. En usko, että vaihdamme koskaan normaaleihin liittymiin, kolme liittymää on rekisteröity, kahta ei, koska palvelu ehti poistua käytöstä.
 • Hei, tällä prepaid + minunpalveluni toimimattomuudella on hetken kuluttua vuosipäivä. Onko nyt niin, että DNA ei kykene tai halua kyseistä palvelua edes tuottaa? Jos asia on näin niin voisi siitä rehellisesti kertoa. Ainakin oma usko on jo mennyt ja saldojen tyhjennyttyä prepaid liittymistä siirryn/siirrymme käyttämään toisen operaattorin liittymiä.
 • Tänään 25.1.2021 olin kahteen kertaan yhteydessä asiakaspalveluun. Menemättä yksityiskohtiin ensimmäisellä kerralla luulin saaneeni asiani hoidettua. Yritin ohjeiden mukaan oma palvelussa tehdä Prepaidin rekisteröintiä. Kyseinen palkki vaaleana, joten ei toimi. Jonotettuani 17 minuuttia, sain kuulla ettei sitä voikaan rekisteröidä Oma Palvelussa. Rekisteröinti pitää tehdä DNA KAUPASSA ei riitä paikka, jossa DNA laskutettavia liittymiä tai Prepaid liittymiä myydään. DNA kauppoja ei ole joka niemessä ja notkossa.
 • Hah, kuten huomaatte me täällä keskenään tätä asiaa jauhetaan ja voivotellaan. Ei bäy DNA:lta mitään muuta vastausta, kun että "voivoi" ja "kerrotaan kun on kerrottavaa"

  Näin tämänkin ketjun aloittamisesta on kulunut pieni ikuisuus ja kuten huomaatte, mitään ei ole edes yritetty tehdä. Helppoa, kun ei sano mitään, ei tule luvatuksikaan mitään. Ja kun me vähätkin sanat valitsee oikein ja pahoittelee sopivasti, niin taas me tyhmät ihmiset luultiin että ongelmiimme tehdään ratkaisua jaksetaan odottaa, odottaa, odottaa ja odottaa. Liki kolme vuotta ketjun aloittamisesta. Kyllä se varmaan ihan pian toimii 😃

  Itse "repaisin laastarin" irti jo aikaa sitten. Hetken se sattui, kun uusi numero ei ollut kaikkien tiedossa, nyt en enää edes muista millaista oli DNA:n asiakkaana.

  Onhan DNA tämän toki valmiiksi miettinyt, kun tänne ei anna vastauksia, ihmiset menee tiskille itkemään ja herkkänä hetkenä kääräisee tiskiltä mukaan oikean liittymän ja DNA saa voita leivälle. Välillä olen niin kade, jotkut vain pelaavat kortit oikein.

  Kiinnostaakohan kuluttajasuoja-asiamiestä tällaiset tapaukset ollenkaan. Toisaalta enpä jaksa asian kanssa päätä vaivata, eikä toisaalta DNA:n tarvi vaivata minun kanssa.
 • Tuula Ahokivi : suotta sinne kauppaan menet liittymää rekisteröimään kun se ei hyödytä mitään. Se ei tule sillä näkyviin DNA:n omille sivuille.
 • Latasin tänään 59,90 maksavan 3 kk nettipaketin vanhaan prepaid nettiliittymään. Lataussivulla näkyy nyt kyseisellä numerolla, että liittymällä on aktivoimaton paketti. Googlettelin, että miten ihmeessä mä nyt saan sen aktivoitua. Monessa paikassa sanottiin, että prepaid numero pitää rekisteröidä. Surullisena luin tämän ketjun. Ei näemmä onnistu tuo rekisteröinti. Ja vastauksista päätellen ei suju myöskään asiointi kovin hyvin aspan kautta. 60 € sen verran iso summa, että ei auta muuta kuin laittaa aspaan yhteyttä ja toivoa, että vastaukset siellä olisit pikkaisen informatiivisemmat siellä kuin täällä.

  Mut ton kolmen kuukauden jälkeen lähtee kyllä operaattori vaihtoon.

 • Tämä asia ei varsinaisesti liity prepaid- liittymän rekisteröintiin, mutta huomasin yhtä äkkiä, kun kirjauduin mökin prepaid- liittymällä (joka on siis mokkulassa)  prepaid asiakkaan itsepalveluun, että pystyin laittamaan siellä oman puhelinnumeroni prepaid- liittymän hallintanumeroksi. Nyt saan tekstiviestin, kun mokkulassa on saldoa alle 3 euroa, tai jokin paketti on loppumassa. Jihuu! Nyt voin laittaa lasten prepaid-liittymiinkin oman puhelinnumeroni hallintanumeroksi, niin minun ei tarvitse enää erikseen käydä jokaista puhelinta läpi ja tarkistella saldoja ja paketteja. Helpottaa kyllä meidän perhettä huomattavasti, koska tämä oli se suurin ongelma, kun en nähnytkään enää minun palvelussani prepaid-liittymiä.
 • on vuosi 2022 eikä rekisteröiti toimi vieläkään paskan möivät dna jokohan taas vastaus on sama mene kauppaan eli
  Hei! Rekisteröinti onnistuu DNA Kaupassa. Mikäli pääsyä kauppaan ei ole, rekisteröinti ei toistaiseksi onnistu.

  Tiedotamme heti, kunhan rekisteröinti onnistuu DNA Kaupan lisäksi taas myös Minun Palvelussa.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
  1 Lok 2020
  ärsyttävä palvelu

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.