Prepaid liitymän muutos

Moro
Minulla ladattava Prepaid liittymä,  miten toimin kun haluan normiliittymän ja vanhan numeroni säilyvän.
Rauno

Kommentit

• Hei Rauno! Sinun tarvitsee ensin rekisteröidä liittymä DNA Minun palveluni -sivustolla: https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#

Rekisteröinnin jälkeen voit tilata liittymän normaalisti ja valitset haluavasi säilyttää vanhan numeron
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Toimiiko tämä ainoastaan jos Prepaid liittymä on Dna:n oma?
  • Kunhan prepaid on rekisteröity, sen voi siirtää toiselle operaattorille. Kannattaa tarkistaa asia vielä siltä operaattorilta, josta prepaid -liittymäsi on hankittu.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Dna:n ja Telian prepaidit voi muuttaa vastaavien operaattoreiden laskuliittymiksi.

Saunalahden prepaideja ei voi muuttaa minnekään, eikä heiltä myöskään saa uutta sim-korttia rikkoutuneen tai kadonneen tilalle.
  • Miten saan dna prepaidin numeron uuteen nano sim korttiin kun minulla on vanha kortti mikä ei ole nano vaan siitä astetta isompi? Haluan että numeroni pysyy samana ja että se on prepaid liittymä?!?
    Kimmo
  • Hei Kimmo!

Saat tilattua oikean kokoisen kortin prepaid-liittymällesi soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Huomenta! Voiko Saunalahden laskuliittymän siirtämään dnan prepaid liittymäksi?
    Voiko  telia,elisa lasku,prepaid liittymän siirtää dna prepaid?
    hmmm
  • Huomenta!

Prepaideja ei voi siirtää DNA Prepaidiin ta laskutusliittymiäkään.

Ainoastaan laskuttavat liittymät ovat siirrettävissä toisiin laskuttaviin. Poikkeuksena latausliittymä toisaalta, johon voi siirtää ja siirtää poiskin, kunhan laskullinen.

Kun ostat DNAPrepaid, mikä on oikein hyvä valinta, saat sattumavaraisen numeron.
    Asiakas 1M