Prepaid liitymän muutos

Moro
Minulla ladattava Prepaid liittymä,  miten toimin kun haluan normiliittymän ja vanhan numeroni säilyvän.
Rauno
Rauno Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Rauno! Sinun tarvitsee ensin rekisteröidä liittymä DNA Minun palveluni -sivustolla: https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#

Rekisteröinnin jälkeen voit tilata liittymän normaalisti ja valitset haluavasi säilyttää vanhan numeron
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Toimiiko tämä ainoastaan jos Prepaid liittymä on Dna:n oma?
    Ziv
  • Kunhan prepaid on rekisteröity, sen voi siirtää toiselle operaattorille. Kannattaa tarkistaa asia vielä siltä operaattorilta, josta prepaid -liittymäsi on hankittu.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Dna:n ja Telian prepaidit voi muuttaa vastaavien operaattoreiden laskuliittymiksi.

Saunalahden prepaideja ei voi muuttaa minnekään, eikä heiltä myöskään saa uutta sim-korttia rikkoutuneen tai kadonneen tilalle.
    irritus
  • Miten saan dna prepaidin numeron uuteen nano sim korttiin kun minulla on vanha kortti mikä ei ole nano vaan siitä astetta isompi? Haluan että numeroni pysyy samana ja että se on prepaid liittymä?!?
    Kimmo
  • Hei Kimmo!

Saat tilattua oikean kokoisen kortin prepaid-liittymällesi soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.