Prepaid paketit

Hei,
minulla on prepaid laitenetti 180vrk käytössä mökillä. Jos ostan kesken 180vrk jakson samaan liittymään jonkin nopeamman paketin (esimerkiksi 30vrk), mitä tapahtuu laitenetti paketille?

Katkeaako se eikä jatku enää nopeamman paketin jälkeen?
Jatkuuko se nopeamman paketin jälkeen?
Jatkuuko se nopeamman paketin jälkeen, pidennettynä nopeamman paketin kestolla?

Kommentit

 • Hei, prepaid liittymillä voi olla aktiivisena yksi datapaketti ja uusi paketti menee varastoon. Uusi paketti astuu voimaan vasta kun nykyinen paketti on päättynyt
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Tämä selvä!

  Kiitos nopeasta vastauksesta!  Perttu
 • Hei.  Oletteko pohtineet mökkiläisen elämää Prepaidissanne. Pertun kuvaama käyttötapaus on hyvin tyypillinen mökkielämässä?  Olisi loistavaa jos laitenetin päälle voisi ladata 7 päivää nopeampaa tms.
  Vihjeenä tuotekehitykseen.
  Eino Mäkitalo
 • Pahoittelut aiemmasta hieman virheellisestä tiedosta. Laitenetti-paketti onkin tässä suhteessa poikkeus ja sen voimassaoloaikana ostettu nopeampi nettipaketti kytkeytyy päälle välittömästi. Laitenetti-paketti kytkeytyy takaisin päälle nopeamman nettipaketin loputtua, mikäli siinä on vielä voimassaoloaikaa jäljellä.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Kiitos Ida.
  Nyt tuli vastaus kreivin aikaan kun lähden loppuviikosta mökiltä, voin huoletta ostaa prepaidin laitenetin 180 päiväksi koneeseen, vaikka tulisinkin käymään täällä.

  Kehitätte tuotteitanne ajatuksen nopeudella.

  Eino Mäkitalo

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.