Prepaid pakettien mokkulan tyyppi

Hei, Esim r-kioski myy teidän DNA Dataprepaid 10 Gt + WLAN-Mokkula 4G pakettia. Mikä mokkula tuossa paketissa on mukana? En löytänyt tietoa mistään. Onko tuo mokkula lukittu?

Kommentit

• Hei Marco!

DNA Dataprepaid Tablet + WLAN-Mokkula 4G -liittymään kuuluu siis 4G WLAN Mokkula - ZTE MF90+. DNA Dataprepaid & USB-Mokkula 4G -liittymän mukana taas tulee 4G USB Mokkula - ZTE 823. Mokkulat eivät ole operaattorilukittuja vaan toimivat normaalisti myös muiden operaattoreiden SIM-korteilla.

Uudemmissa DNA Dataprepaid + WLAN -mokkula -paketeissa voi olla vaihtoehtoisesti myös DNA Mokkula 4G WLAN MF920V
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Moi! Jos ostan DNA Dataprepaid 10G +WLAN mokkulapaketin, voinko ladata sille myöhemmin 30vrk rajattoman paketin?
  • Hei Timo!

Kyllä, liittymälle voit ladata myös tuon rajattoman paketin joko DNA Laturilla, latausseteleillä tai R-kioskilla.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Moi! minun DNA MOKKULA 4G MF90+ malli ei lataudu uyudessa koneessani usb portin kauta kun kone on päällä ja luokitteleen mokkulan cd- asemaksi enkä saa autorun.dat tiedostoja suoritettua. Mikä voisi auttaa
  • Hei, oletko kokeillut toista usb -porttia? Onko tietokoneessasi mokkulan kanssa yhteensopiva käyttöjärjestelmä?

Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows XP SP2/SP3, Vista SP1/SP1, Windows 7, Windows 8 / 8.1, Windows 10, MAC OSX: 10.8,-9,-10,-11

Latautuuko mokkula normaalisti normaalisti esim. seinän pistokkeen kautta?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • kaikki usb portit on käyty läpi ja itselläni on windows 10 ja latautuu kyllä pistorasian kautta mutta ei koneella usb portin kautta kun tietokone on päällä
  • Näkyykö siitä paketin kyljestä että kumpi WLAN modeemi siellä on?
  • Kyllä, paketista käy ilmi mikä mokkula siellä on mukana. Kaikissa uusimmissa paketeissa on tuo DNA Mokkula 4G WLAN MF920V, jossakin toki saattaa olla myynnissä myös vanhempia pakkauksia joissa tuo vanhempi MF90+ -mokkula.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Vieläkö tätä pakettia on saatavilla
  • Hei Ansu!

DNA Dataprepaid + Mokkula -paketteja on edelleen myynnissä R-kioskeilla.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • saako tämän romun palauttaa. pyörinyt ympäri kämppää ja yrittänyt etsiä edes siedettävää signaalia mutta ei löydy kuin max 2mbs latausnopeus. taajamassa asutaan mutta ilmeisesti täälläpäin ei mastoja ole
  • saako tämän romun palauttaa. pyörinyt ympäri kämppää ja yrittänyt etsiä edes siedettävää signaalia mutta ei löydy kuin max 2mbs latausnopeus. taajamassa asutaan mutta ilmeisesti täälläpäin ei mastoja ole. kysymyksessä DNA Dataprepaid 30 vrk + WLAN-Mokkula 4G laite

• Hei Tatu!

Käyttöönotetulla liittymällä ja laitteella ei ole palautusoikeutta. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044, niin tutkitaan yhteyden toimivuutta ja selvitetään mitä tilanteen parantamiseksi olisi tehtävissä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Laite sinänsä tuskin on romu, mutta liittymässä voi olla vikaa.

Laita vikailmoitusta operaattorille ja jos ei auta, niin laitteeseen saa kyllä myös toisen operaattorin kortin, ja ehkä pelaa paremmin sitten.
  • Terve, vieläkö noita prepaid mokkuloita ZTE MF920V myydään r-kioskeilla? Voiko sitä käyttää kaikilla liittymillä ja opetaattoreilla?
    Marko
  • @Marko

Ainakin R-kioskin nettisivuilla on myynnissä DNA Dataprepaid 30 vrk + WLAN-Mokkula 4G yhteishintaan 59€. Mokkulan tyyppiä ei R-kieskin sivuilla sanota , mutta tuskin on aikaisemmasta muuttunut.

https://www.r-kioski.fi/tuotteet/prepaid-liittymat/dna/​​​