Prepaid

Mistä näen lapseni jäljellä olevan saldon?
Mikko Saloniemi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Lähetä sillä lapsen liittymällä tekstari saldo numeroon 14000.
    Veikko
  • Hei, latasin lataussetelillä saldoa ja nyt pitäisi saada aktivoitua rajaton 30 vrk, mutta miten sen teen?
    Palokka
  • Voit hankkia prepaid-liittymäsi käyttöä helpottavia netti- tai Rajaton-paketteja Laturista, R-kioskilta, prepaid-itsepalvelusta m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -sovelluksesta.
    DNA Ida T palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.