prepaid rekisteröinti

voiko prepaid kortin rekisteröidä jos on puk koodi hukassa?onnistuuko mitenkään?

Kommentit

• Liittymän rekisteröinti vaatii aloituspakkauksesta löytyvän PUK -koodin sekä verkkopankkitunnukset, valitettavasti ilman PUK -koodia ei rekisteröinti onnistu.

DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Pitääkö liittymän nimissä olleen henkilön olla mukana uuden sim kortin hankinnassa? hän on reissussa. ja voisko sen hoitaa puhelimen kautta jotenkin ?

• Hei Kristiina!

Mitähän nyt tarkoitat, SIM -kortin vaihtoa vai? Prepaid -liittymien kortin vaihdot onnistuvat vain asiakaspalvelun kautta, kaupoissa ei vaihtokortteja ole.

SIM -kortin vaihto onnistuu vain liittymän omistajan tai valtuutetun henkilön pyynnöstä.