Prepaid saldokysely ei toimi

Hei. Prepaidissä (luurissa) meni jokin esto ilmeisesti päälle tms? En tiedä teinkö vahingossa jotain kun ei enää saa saldokyselystä vastausta eli saldoa. Tulee vaan saldokyselyn vastauksena "!" . merkki eli ilmoitus ettei viesti ilmeisesti mennyt perille. Numeroon 14600 (ja 14000) laitettu saldotiedustelut ja dna prepaid siis kyseessä tietty.

Kommentit

• Hei! Saatko lähetettyä tekstiviestejä normaalisti muihin numeroihin, entä toimiiko soittaminen normaalisti?

Testaatko saatko saldotiedon soittamalla Käyttöpalveluun 0800 412 582.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Onnistuu saldokysely soittamalla kyllä käyttöpalveluun. Ja onnistuu myös ihan normaali tekstareiden lähettely ja soittaminen kaikkialle.

Jossain vaiheessa jokin aika sitten taisin tehdä puhelimella jotain, koska tuli jokin ilmoitus jota en ehtinyt lukaista kun onnistuin hävittämään sen. Mutta ilmeisesti vahingossa olen jonkin eston tms pistänyt? Sen jälkeen nimittäin tuo saldokysely ei enää tekstarilla onnistunut. On kokeiltu vaihtaa toinen prepaid - liittymä luuriin ja sammutettukin on luuri pariin otteeseen. Koitin asetuksista hakea olenko pistänyt jonkin eston tms mutta en ainakaan löytänyt sellaista. Android 7.0 ja uusi luuri.
  • Hmm, olisitko vahingossa onnistunut lisäämään tuon saldokyselynumeron johonkin puhelimesi estolistalle, jos ainoastaan siihen viestin lähettäminen ei onnistu?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ilmeisesti, mutta en löytänyt mistään puhelimen asetuksista ainakaan sellaisen mahdollisen eston poistoa. Onko sellaisen poiston saaminen mahdollista dna:n palvelussa/kautta? Tai jollain käskyllä.
  • Jos numero on lisätty puhelimesi estolistalle niin tätä ei mitenkään saada poistettua asiakaspalvelusta käsin vaan ainoastaan suoraan laitteen kautta. Katsothan vielä tarvittaessa puhelimen käyttöohjeesta mistä pääset muokkaamaan estettyjä numeroita. Kannattaa myös kokeilla auttaako puhelimen uudelleen käynnistys ongelmaan.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ei tule mitään vastausta, kun lähettää viestin SALDO numeroon 14000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Miksi en saa vastausta saldokyselyyni tekstiviestinä?
    Seppo
  • Hei Seppo! Yleistä vikaa koskien prepaid -liittymän saldokyselyä ei ole tullut tietoomme. Onhan liittymäsi varmasti prepaid eikä laskutettava liittymä?

DNA:n prepaid-asiakkaana on käytössäsi itsepalvelu m.prepaid.dna.fi. Vielä helpompaa on ladata puhelimeesi DNA Prepaid -sovellus (iPhone, Android), jonka kautta itsepalvelun käyttö on kaikkein yksinkertaisinta ja saat lisäetuja käyttöösi. Itsepalvelussa voit:

• tarkistaa puhelinnumeron, saldon, liittymätyypin ja voimassaoloajan
    • ostaa paketteja
    • kytkeä turvaominaisuudet
    • tarkastella veloitushistoriaa
    • ladata lataussetelin
    • muuttaa dataroaming-rajoitusta
    • vaihtaa liittymäsi kielen
    Itsepalvelun käyttö on maksutonta. Liittymäsi saldo ei kulu, vaikka puhelimesi siirtää dataa ladatakseen m.prepaid.dna.fi -sivuston.

Itsepalvelun käyttö prepaid-liittymällä
    Varmista, että käytössäsi on DNA:n prepaid-liittymän nettiyhteys ja mene selaimella osoitteeseen m.prepaid.dna.fi. Näet suoraan liittymäsi tiedot etkä tarvitse erillisiä käyttäjätunnuksia tai salasanoja. Varmista, ettet ole yhteydessä johonkin ulkopuoliseen Wi-Fi-verkkoon, koska muuten liittymäsi automaattinen tunnistaminen ei onnistu.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.dna.fi/prepaid-ominaisuudet

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hmmmm...

Tuosta appista on iloa vain silloin , kun se prepaidliittymä on samassa laitteessa. Ihmisillä on paljon myös muita laitteita (mobiilireitittimiä , riistakameroita jne) , joihin sitä appia ei edes voi asentaa.

Siis myös sen tekstiviestikyselyn tulee toimia.

Vinkkinä kuitenkin , että liittymän rekisteröinti helpottaa jonkun verran , koska silloin liittymän saldon näkee Minun palveluista. No vähän hataraa kyllä on sekin kokemukseni valossa , sillä välillä se saldo näkyy ja välillä ei sitten millään.
    Veikko
  • Oletko kokeillut tehdä saldokyselyn USSD-koodilla?

Puhelimessa numerovalitsimeen *100# luuri auki.

Nettitikussa tai reitttimessä täytyy saada ensin pääteyhteys sarjaporttiin ja sitten antaa komento:

AT+cscs="8859-1";+cusd=1,"*100#"
    irritus