Prepaid sim-kortin vaihto

Prepaid sim katosi lompakosta ulkomailla. Simmin mukana tullut luottokortti jossa kaikki tiedot, on tallella. Onko mahdollista saada uusi sim samalla numerolla?
Esa Puhakka Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Prepaid -liittymään on mahdollista saada uusi sim-kortti, mikäli prepaid -liittymä on rekisteröity nimiisi. Muussa tapauksessa valitettavasti uutta sim-korttia ei ole mahdollista saada.