Prepaid sim-kortin vaihto

Prepaid sim katosi lompakosta ulkomailla. Simmin mukana tullut luottokortti jossa kaikki tiedot, on tallella. Onko mahdollista saada uusi sim samalla numerolla?

Kommentit

• Hei! Prepaid -liittymään on mahdollista saada uusi sim-kortti, mikäli prepaid -liittymä on rekisteröity nimiisi. Muussa tapauksessa valitettavasti uutta sim-korttia ei ole mahdollista saada.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei. Voiko prepaid liittymän vaihtaa normaali liittymäksi, niin että numero pysyy samana?
  • Hei Sinikka!

Numeronsiirto tavalliseen laskutusliittymään on mahdollinen kunhan prepaid-liittymä on rekisteröity. Rekisteröintimahdollisuus on kuitenkin toistaiseksi poissa käytöstä järjestelmämuutoksista johtuen.
    DNA Hanna palveluasiantuntija