Prepaid-taukotila

Moi! Miten kytken Prepaid-liittymään taukotilan?
Jari Iltanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! DNA Rajaton Prepaid -liittymän voi laittaa ns. Pause-tilaan jolloin päiväveloitusta ei tehdä, mutta liikenne ulospäin on estetty (+ puheluiden vastaanottaminen ulkomailla). Pause-tilalla ei ole muuta aikarajaa kuin liittymän normaali elinkaari. Muutoksen voi tehdä mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai tekstiviestillä:

◦PAUSE ON numeroon 14600
    ◦PAUSE OFF numeroon 14600

Kytkennästä veloitetaan 2,50 € ja poiskytkentä on veloitukseton

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei!

Onko niin, etten pysty ilman puhelinta katkaisemaan Prepaid-kautta? Eli SIM ei ole toimivassa puhelimessa.
    Arto
  • Pause-tilan pystyy siis asettamaan vain sillä laitteella missä kyseinen liittymä on käytössä.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • No voi hitto... Kiitos vastauksesta.
    Arto
  • Lähetän PAUSE OBN nro 14600. Saan vastaukseksi jotain kiinalaista tekstiä
    Heini
  • Minulla tuli viesti pause on, hinta 2,50. Tuolla luki että vain pause off vain maksaa..
    Sari