Prepaid ulkomailla

Hei, Prepaid super liittymästäni en voi soittaa ulkomailla.Puheluja voin kyllä ottaa vastaan.
Missä vika.

Kommentit

• Hei, antaako puhelin jotain virheilmoitusta, kun yrität soittaa? Onhan vastaanottajan numero näppäilty kansainvälisessä muodossa? Onko liittymä rekisteröity nimiisi, eihän siihen ole asetettu U -estoa, joka estää soitot ulkomailla?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Liittymää ei ole rekisteröity, pitääkö olla?
  • Ei tarvitse.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ei mitään virheilmoitusta, numero kyllä oikein
  • Onko liittymä aiemmin toiminut ulkomailla normaalisti? Ethän ole puhelimen asetuksista estänyt soittoja ulkomailla? Kaikki estot saa poistettua näppäilemällä puhelimessa #330*1111# ja vihreä luuri, kokeile auttaako tämä.

Missä maassa olet? Kokeile etsiä puhelimella muita saatavilla olevia verkkoja ja testaa toimiiko soittaminen.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Saksassa olen, tarjoaa Vodafone-Shop, mutta sen kautta ei onnistu
  • Siis Vodafone verkkoa
  • Saksassa roaming -operaattorimme ovat Vodafone ja O2. Kokeile puhelimen asetuksista hakea verkkoa manuaalisesti ja yhdistä tuohon O2 -verkkoon.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Rekisteröityminen onnistuu vain Vodafonelle
  • Valitettavasti ongelmaa ei tämän enempää ole mahdollista selvittää tätä kautta. Liittymän ja myös soittamisen pitäisi siis onnistua normaalisti myös ulkomailla ollessa.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksista, kuten sanoin puheluja voin ottaa vastaan, pitää vaan soittaa puhelut toisesta liittymästä (Vodafone). Hyvää päivänjatkoa
  • Hei, minulla on sama ongelma.
    Kokeilin juuri liityä Telekom verkkoon, mikä onnistui ja voin taas soittaa.
  • Täsmälleen sama ongelma Saksassa. Minulla on mukana vanha kapulapuhelin + DNA prepaid, jotta äitini voi soittaa minulle tuttuun numeroon.

Tähän asti olen aina pystynyt soittamaan hänelle myös takaisin. Mutta muutamaan viikkoon ei ole enää onnistunut. Puhelin näyttää kirjautuvan automaattisesti Vodafonen verkkoon ja kenttääkin on. pip pip pip pip sanoo puhelin, ei kuulosta kuitenkaan varattu-ääneltä.

• Hei, sain itse apua täältä Foorumista. Täytyy valita Telekom operaattoriksi, niin kaikki toimii.
  • Minulla ei auta. Tulee "kein Zugang", eli en saa valituksi Telekomia tai muutakaan tarjoajaa. Vodafonen kautta minulle voi soitaa, muta minä en sa puheluita lähtemään.
    Olen Suemssa vain muutamia viikkoja vuodesta. Johtuuko tästä? Kyse ihan tavallisesta puhelukortista ja todella vähäisestä käytöstä, ei dataa.
  • Hei Liisa!

Saatko jonkin virheilmoituksen, kun puhelun yhdistäminen epäonnistuu?

DNA Ida S palveluneuvoja
  • En saa virheilmoitusta. Puhelin vain piipittää (ei varattu-ääni vaan vähän hitaampi).
    Ja jos yritän vaihtaa operaattoria tulee "kein Zugang" (eli "ei sallittu" tjs.).
    Kyseessä vanha kapulapuhelin - vain puhelut ja sms, ei dataa.

Asun vakituisesti Saksassa ja ymmärrän hyvin että maksuton roaming ei välttämättä toimi ja olen valmis maksamaan roaming-maksua.

Mutta en ole saanut mitään viestiä siitä ettei toim tai ohjetta, miten voisin maksaa roamingista. Suomalainen numero on minulle tärkeä asiakskontaktieni ja vanhan äitini takia. Oleskelen Suomessa n. 2-3 kuukautta vuodesta.
  • Olethan Liisa yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +358 44 144 044 tai sähköpostitse osoitteeseen palvelu@dna.fi niin tutkitaan tätä ongelmaa tarkemmin. Kiitos!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Toimiiko Prepaid tanskassa olen lähdössä tanskaan, mitä minun pitäisi laittaa puhelimeeni jos haluan käyttää nettiä kööpenhaminassa, jossa on myös minun Boarding Pass?
  • Hei Nina!

Prepaid-puhelinliittymät toimivat normaalisti ulkomailla. Veloituksista esim. tiedonsiirron osalta voit lukea tarkemmin sivuiltamme dna.fi/ulkomailla.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Moi.
    En saa mobiilidataa päälle ja olen espanjassa.
    Puhelin on Sony xperia.
    Liittymä on prepaid super xxxxx
    Mikä on vikana
  • Hei!

Huomioithan, että DNA Tuki -sivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Saat mobiilidatan käyttöön ulkomailla kun kytket puhelimen asetuksista data roamingin päälle, tämä on usein oletuksena pois päältä.

Mikäli olet käyttänyt DNA Prepaid sovellusta puhelimessa, tarvitsee sinulla myös olla aktiivinen datapaketti tilattuna, sovelluksen asentamisen jälkeen päiväveloitus on poistunut käytöstä eikä käyttö onnistu ilman datapakettia. Jos haluat palata päiväveloitukseen, tarvitsee liittymänumeron rekisteröinti vain poistaa sovelluksen asetuksista
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Moi,
    Kenen operaattorin verkossa Super Prepaid toimii Kiinassa?
  • Hei, valitettavasti DNA Prepaid -liittymä ei toimi Kiinassa lainkaan.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei, toimivatko puhe/netti paketit ulkomailla ilman lisäveloitusta?
    Yhdysvalloissa.
  • Hei N!

Roaming-käytöstä Yhdysvalloissa veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Tarkemmat hintatiedot löydät osoitteesta https://www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Olen Espanjassa Orangen verkossa. Olen poistanut kaikki estot (#330*1111#), mutta silti prepaid numerooni ei voi soittaa: "Puhelut valitsemaasi numeroon on estetty".Kun itse yritän soittaa mihin tahansa numeroon soitto ohjautuu käyttöpalveluun. Muihin maan verkkoihin puhelin ei mene, joten Orange on ainoa vaihtoehto.
    Jaana
  • Hei Jaana!

Ikävä kuulla että prepaid-liittymän kanssa on ongelmia. Jos puhelimen uudelleen käynnistäminenkään ei auta ongelmaa niin kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään ongelmaa tarkemmin liittymätietojen kanssa, kiitos.

https://www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ilmeisesti DNA Prepaid ei edelleenkään toimi Kiinassa?
    Veltsu
  • Valitettavasti Kiinassa toimivat vain DNA:n laskutusliittymät, prepaid liittymille ei ikävä kyllä ole tukea