Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Prepaidin ladatun ja bonussaldon määrä ja käyttöjärjestys

Hei

Onko mahdollista saada selville superprepaidin kokonaissaldosta bonussaldon tai varsinaisen saldon osuus? Joskus aiemmin ulkomailla esim. tekstarin lähettäessäni ruutuun tuli ilmoitus tosta jäljellä olevasta roaming-kelpoisesta varsinaisesta saldosta, mutta viime aikoina edes sitä tietoa ei näyttöön tekstarin lähetyksen jälkeen ole tullut.
Entä kun liittymään on ladannut saldoa, niin käytetäänko peruspuheluihin ja perustekstareihin Suomessa ensin 'vanhaa' bonussaldoa vai uutta ladattua saldoa eli kuluvatko saldot pois ikäjärjestyksessä tyypistä riippumatta vai kuluvatko saldot pois aina ensin ladattu saldo tai aina ensin bonussaldo?

Kommentit

 • Hei Pekka!

  Näet bonussaldon määrän osoitteessa m.prepaid.dna.fi sekä DNA Prepaid-mobiilisovelluksessa. Jos liittymässä on bonussaldoa, lisäarvopalveluihin käytettävissä olevan saldon näkee painamalla saldon viereistä +-nappia.

  Lisämaksullisia palveluita, kuten palvelunumeroihin soittamista tai ulkomaanpuheluita, voi käyttää ainoastaan liittymään oikeasti ladatulla puheajalla, ei bonussaldolla. Bonus voi olla esim. latauskampanjasta saatua puheaikaetua, hyvitystä, rekisteröintipalkkiota tai R-kioskin ensilatausetua.

  Bonustililtä veloitetaan aina ennen päätiliä, mikäli kyseessä ei ole lisämaksullinen teleliikennepalvelu. Esim. datapakettia ostaessa veloitus tapahtuu bonustililtä, mikäli siellä on rahaa.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei.
  Kiitos vastauksesta! Tämä selvensi asian. Ja luulen, etten ole ainut, joka luuli Saldo-tekstin vieressä olevaa €+ -kuvaa todella vain kuvaksi eikä toiminnalliseksi napiksi :-)
 • Hei Kalervo Hakonen tässä onko mahdollista ,että joku vieras numero voi käyttää puhelintani? Yritysnumerot 52,05 min mihinkä nämä soitot on menneet?  Google Play 03,03 0:2:0:01:15 mihinkä ihmeessä tähän aikaan ollaan soitettu kiitos tiedosta
  jos voitte auttaa Kalervo Hakonen
 • Hei Kalervo!

  Prepaid-liittymän tarkemman tapahtumaerittelyn näet mobiilisivulta tai DNA Prepaid-sovelluksella.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.