Prepaidin tiedot esim. Fonectaan

Hei,
Miten saan prepaid-liittymän tiedot näkymään esim. Fonectassa? Jos siis soitan jollekin jolla on Fonecta caller puhelimessaan, se näyttäisi nimen. Tai löytyisi hakemalla nimellä/numerolla.

Kommentit

• Hei Kirsi!

Prepaid-liittymän tiedot menevät numeropalveluihin, kun rekisteröit liittymän Minun palvelussani ja valitset tässä yhteydessä numerotiedot julkisiksi.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksesta. Liittymä on jo rekisteröity ja ilmeisesti ei siinä yhteydessä ole ruksattu numeroa julkiseksi. Miten asian saa muutettua jälkikäteen?
  • Siinä tapauksessa asia saadaan hoidettua kun olet asiakaspalveluumme yhteydessä.

https://www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei, onko tuossa prepaid liittymän julkisuudessa mitä vaihtoehtoja?
    Esim. nimi ja postinumero, nimi ja koko osoite tai sitten täysin salainen (mutta rekisteröity, eli mitäs hyötyä tästä rekisteröinnistä sikäli?? omat tiedot saa johonkin palveluni -sivulle ja.. ?)

• Hei! DNA Prepaid -liittymän rekisteröinnistä on se hyöty, että rekisteröidylle prepaid -liittymälle on mahdollista tilata uusi sim-kortti vanhan vaikkapa rikkoutuessa tai hukkuessa. Etuina on myös numeron saaminen numeropalveluun niin halutessaan (vaihtoehtona että näkyy nimi, numero ja osoite / nimi, numero ja postinumero / ei mitään) sekä liittymään estoluokkien asettaminen. Rekisteröidylle prepaidille saa myös tarpeen vaatiessa PUK-koodin Minun Palvelusta tai asiakaspalvelustamme. Ilman rekisteröintiä PUK-koodin saa vain liittymän alkuperäispakkauksesta.