Prepare laturi EI TOIMI

Yritin ladata uutta nettipakettia, kun menin maksamaan yuli virheilmoitus, en muista enää mikä.

Pidin tunnin tauon, kun se ilmoitti "maksutapahtuma kesken".

Sitten menin maksamaan, latasi ja latasi, tuli tekstiviesti "liittymäsi saldon ei riitä internetin käyttöön", vaikka puolitoista vrk vielä jäljellä ja se näkyy prepare sivulla normaalisti että on. Samalla kuin salamana netti hidastui 100-0, muttei lopettanut toimimasta.

Suljin laitteen ja netti palautui toinimaan. Ikinä ennen ei ole mäkin käynyt, nythän tuota lataussivua on selvästi uudistettu, siinä kai vika.

Prepaid-käyttäjä Ilmoita asiaton sisältö