Proxyn käytöstä wikipedian yhteydessä?

Olen tehnyt wikipedia-päivityksiä osaamisalueellani .. ihan normaalisti. Käytössäni on tietoturvana F-Securen Freedome, joka luo käytössä olevan proxyn kautta suojatun VPN-yhteyden.

No, nyt tuli wikipediasta ilmoitus:

"The block was made by Wiki13 (meta.wikimedia.org). The reason given is Open proxy.
Start of block: 6. huhtikuuta 2021 kello 16.48
  • Expiry of block: 6. lokakuuta 2021 kello 16.48
Your current IP address is xxxxx and the blocked range is xxxx."  (jätin proxy id:ni xxxx:ksi)"

Kysymys: Onko oikein, että teidän (=DNA) kautta mulle tullut proxy on open? Wikipedia-ilmoitus on sen vuoksi blokannut wikipdia-käyttöni. Mitä tehdä ... antaako DNA mulle asiakkaana uuden tunnuksen? Vai mitä tehdä? Mielestäni en ole tehnyt mitään väärin.

.. ehdotusta.

oululainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Taitaa f-securen vpn:än ip:llä olla kymmeniä tai satoja käyttäjiä. Ja nyt joku niistä jotain väärää tehnyt. Laita vpn pois päältä ja onnistuuko sitten?

Dna:n ip vaihtuu toisinaan, mutta välttämättä tuo f-securen ei. Lisäksi itse en näe mitään hyötyä näistä vpn:istä jos käyttää omaa internet yhteyttä, eikä esim. Avointa kirjaston yhteyttä.
    Sami