Ps4 ja nettiyhteys

Elikkäs vaihettiin tossa eilen tähän DNA nettiin ja tänään kun tulin kotiin ja yritin käynnistää ps4 netflixiä niin se hokee yhteysvirhettä ja sitten kun koitin pelata niin pingi on ollut 141 ja packet loss pomppinut 12-16 väliltä. Voiko tämä olla vain tilapäistä uuden nettiliittymän takia? Jaan siis puhelimelta netin ps4 laitteeseeni

Kommentit

• Hei!

Ymmärsinkö oikein että uusi nettiyhteys on siis uusi puhelinliittymä ja pelaat siis pelkästään tämän puhelimelta jaetun yhteyden varassa? Puhelinliittymän nettiyhtyes ei sovellu nettipelaamiseen tai yhteyden jakamiseen konsolille. Suositeltavaa olisi siis hankkia joko kiinteä laajakaista tai jos tälle ei ole saatavuutta niin esim. 4G-netti ja modeemi.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Neljä vuotta olen jo pelaillut käyttäen puhelimen nettiä ja ongelmia ei ole ollut, ainoa huono puoli oli tietenkin se että pingi saattoi olla 40-50 multiplayereissä mutta siitäkään ei ole ollut haittaa. Sillä siis mietin että onko vika netissä vai konsolissa (puhelinta käyttäessä esim youtubessa tai netflixissä lataa kyllä varmaan 4x nopeammin kuin ennen)
    Nemo
  • Ilman tarkempia liittymätietoja on tätä mahdoton tarkemmin todeta. Olethan siis yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, niin voidaan selvittää tilannetta tarkemmin sitä kautta, kiitos.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Voit olla yhteydessä meihin myös Minun palvelustani löytyvän sähköisen yhteydenottolomakkeen tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.

Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna