PS4 Nat tyyppi puhelimen netistä

Jos ostan Dna 100megan 4g-liittymän johon en ota ollenkaan puheaikaa niin voinko saada siihen julkisen ip:n vai tuleeko mukana paketissa? Eli jos ostan puhelimeen nettiliittymän johon en ota puheaikaa niin onko mahdollista saada nat tyyppi 2 puhelimen netillä ps4 pelatessa? Voiko sitä kutsua nettiliittymäksi jos ei ole puheaikaa
Joni Komulainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.