PS4 Nat tyyppi puhelimen netistä

Jos ostan Dna 100megan 4g-liittymän johon en ota ollenkaan puheaikaa niin voinko saada siihen julkisen ip:n vai tuleeko mukana paketissa? Eli jos ostan puhelimeen nettiliittymän johon en ota puheaikaa niin onko mahdollista saada nat tyyppi 2 puhelimen netillä ps4 pelatessa? Voiko sitä kutsua nettiliittymäksi jos ei ole puheaikaa

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.