Ps4 netflix

Netflix ei toimi ollenkaan ps4  vaikka latausnopeus näyttää puhelimella 50mb ja ps4 10mb. Netflix avautuu hitaasti ja kun avautuu niin ei lataa elokuvien tai sarjojen kuvia eikä toivoakaan katosoa mitään. Toimii hyvin eri operaattorilla. Mikä avuksi?

Kommentit

• Hei Joonas!

Onko sinulla siis käytössä kiinteä laajakaista vai 4G-netti? Kannattaa ensin katsoa ohjeet sivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-netti ja jos mahdollista niin kannattaa konsoli kytkeä ethernet-kaapelilla päätelaitteeseen.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • 4G Netti siis jaettu puhelimesta hotspotin avulla. Ei ole mahdollisuutta yhdistaa kaapelilla.
    Pitäisihän puhelimen netillä pystyä netflixiä katsomaan vaikka sen jakaisikin pleikkariin.
    Joonas
  • Puhelimesta yhteyden jakaminen konsolille ei ole optimaalisin vaihtoehto ja tämän vuoksi yhteys ei välttämättä toimi kovin hyvin. Jos käytössä ei ole kuitenkaan mitään muuta yhteyttä niin kannattaa olla vielä yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että saadaan tarkistettu puhelimen yhteyden toimivuus ja katsottua olisiko yhteyttä mahdollista vielä parantaa.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Voit olla yhteydessä meihin myös Minun palvelustani löytyvän sähköisen yhteydenottolomakkeen tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.

Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna