PS5

pystyykö ps vitosen varaamaan

Kommentit

• Moi Eetu!

Ennakkotilaus on mahdollista tehdä nettikaupassa. Valtavan kysynnän vuoksi emme kuitenkaan pysty vahvistamaan, missä vaiheessa nyt tehtävät ennakkotilaukset saadaan toimitettua. Arvioitu toimitusaika on tammi-maaliskuussa riippuen myöhemmin tarkentuvista meille toimitettavien laitteiden määristä
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei tilasin konsolini 7.10.20 saanko sitä tänä vuonna ollenkaan?
    Eemeli
  • Hei Eemeli!

Tällä tietoa konsolin tästä ensimmäisestä erästä tämän vuoden puolella saavat ne asiakkaat, ovat jo saaneet asiasta tekstiviestin viikolla 40. Myöhempien tilausten osalta emme vielä tässä vaiheessa pysty vahvistamaan toimitusaikaa.