PS5

pystyykö ps vitosen varaamaan

EETU Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi Eetu!

Ennakkotilaus on mahdollista tehdä nettikaupassa. Valtavan kysynnän vuoksi emme kuitenkaan pysty vahvistamaan, missä vaiheessa nyt tehtävät ennakkotilaukset saadaan toimitettua. Arvioitu toimitusaika on tammi-maaliskuussa riippuen myöhemmin tarkentuvista meille toimitettavien laitteiden määristä
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Hei tilasin konsolini 7.10.20 saanko sitä tänä vuonna ollenkaan?
    Eemeli
  • Hei Eemeli!

Tällä tietoa konsolin tästä ensimmäisestä erästä tämän vuoden puolella saavat ne asiakkaat, ovat jo saaneet asiasta tekstiviestin viikolla 40. Myöhempien tilausten osalta emme vielä tässä vaiheessa pysty vahvistamaan toimitusaikaa.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Tilasin ps5,  milloin se tule viesti. tilaukselle numero: ********?
    28.11.2020 20.17 tämä päivä tilasin ps5

*Piilotettu tilausnumero ylläpidon toimesta
    Amanullah
  • Hei Amanullah!

Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, joten tätä kautta emme voi tarkemmin esim. tilauksesi tilannetta selvittää. Tänään lähetetään tekstiviesti-ilmoitukset niille jotka tulevat saamaan konsolinsa helmikuussa.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • ei tule viestiä P.045xxxxxx
    Amanullah