Ps5

Olen tilannut ps5 joskus 1 ja puoli kuukautta sitten ja haluaisin tietää milloin se saapuu perille

Kommentit

• Hei Diego!

PlayStation 5 Digital Edition -mallin toimitukset ovat menossa tällä hetkellä vasta toisen ennakkotilauspäivän kohdilla eli 20.9. Levyasemallisen version tilanne on hieman parempi jonka kohdalla olemme toimittaneet suunnilleen puolet 30.9. tilauksista.

Heti kun saamme aina uusia eriä laitteista niin tiedotamme erikseen tekstiviestillä kaikkia tilaajia kenen kohdalla on varmistunut, että laite voidaan toimittaa seuraavasta erästä. Ikävä kyllä tällä hetkellä meillä ei ole tarkempaa tietoa uusista eristä joten nyt ei voi muuta kuin odotella. Palaamme kyllä asiaan mahdollisimman pian!