Puhelimeen vastaaminen

Puhelimessani on android 10 ja se on noin kk:n vanha. Siihen tuli kumma vika kun  puhelun tullessa se soi mutta et pysty vastaamaan kun näytöllä ei näy millä vastata.

Kommentit

• Hei Rafe!

Auttaako ensiapuna, jos vain käynnistät puhelimen uudelleen? Onko puhelimessa käytössä viimeisin ohjelmistoversio?
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Puhelin on uusi. Ostettu toukokuussa. Uskoisin olevan viimeiset päivitykset kunnossa. Ei auta uudelleenkäynnistys. Akun irroittaminen voisi auttaa mutta kun se pahkeinen on integroitu mikä on huono asia kuluttajan kannalta, niinkuin on moni muukin asia nykyään kuluttajan kannalta.
    Rafe