Puhelimen asiakasetuhinta

DNA tarjoaa asiakasetuhintaan vain DNA:n puhelinliittymäasiakkaille puhelimia. Yritin yhtä puhelinta jo ostaa, mutta em saa valituksi kuin 36kk maksusopinmuksella. Eikö puhelimia pysty ostamaan 12kk maksusopimuksella?

Kommentit

• Jos tuota ei saa kuin 36kk sopimuksella, niin voinko maksaa enemmän kerralla? Muuttaa laskun summan suuremmaksi?
  • Hei Mimmi! Asiakasetuhintaiset laitteet ovat myynnissä nettikaupassa ainoastaan 36 kk korottamalla ja kuluttomalla maksuaikasopimuksella. Myymälöistä laitteet voi ostaa myös kertamaksuhinnalla.

Laitetta voi maksaa ennakkoon, sillä maksuaikalaskun viitenumero pysyy aina samana. Ennakkoa käytetään kuukausittain muodostuvan laskun maksuun ja jos ennakko kattaa jäljellä olevan summan, kirjautuu laite maksetuksi.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei, miksen pysty ostamaan asiakasetuhintaan uutta puhelinta, vaikka olen puhelinliittymäasiakas? Johtuuko se siitä, että olen jo kerran ostanut puhelimen tuolla 36kk sopimuksella?
  • Hei Katja!

Voit ostaa tosiaan vuoden sisällä korkeintaan yhden etuhintaisen puhelimen jokaista etuun oikeuttavaa puhelinliittymää kohden.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Alkaako laskenta ostohetkestä vai tammikuun ensimmäisestä päivästä?