Puhelimen asiakasetuhinta

DNA tarjoaa asiakasetuhintaan vain DNA:n puhelinliittymäasiakkaille puhelimia. Yritin yhtä puhelinta jo ostaa, mutta em saa valituksi kuin 36kk maksusopinmuksella. Eikö puhelimia pysty ostamaan 12kk maksusopimuksella?

Kommentit

• Jos tuota ei saa kuin 36kk sopimuksella, niin voinko maksaa enemmän kerralla? Muuttaa laskun summan suuremmaksi?
  • Hei Mimmi! Asiakasetuhintaiset laitteet ovat myynnissä nettikaupassa ainoastaan 36 kk korottamalla ja kuluttomalla maksuaikasopimuksella. Myymälöistä laitteet voi ostaa myös kertamaksuhinnalla.

Laitetta voi maksaa ennakkoon, sillä maksuaikalaskun viitenumero pysyy aina samana. Ennakkoa käytetään kuukausittain muodostuvan laskun maksuun ja jos ennakko kattaa jäljellä olevan summan, kirjautuu laite maksetuksi.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Hei, miksen pysty ostamaan asiakasetuhintaan uutta puhelinta, vaikka olen puhelinliittymäasiakas? Johtuuko se siitä, että olen jo kerran ostanut puhelimen tuolla 36kk sopimuksella?
  • Hei Katja!

Voit ostaa tosiaan vuoden sisällä korkeintaan yhden etuhintaisen puhelimen jokaista etuun oikeuttavaa puhelinliittymää kohden.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Alkaako laskenta ostohetkestä vai tammikuun ensimmäisestä päivästä?
  • Voiko puhelimen ostaa asiakasetuhintaan myös liikkeessä ja koko summan kerralla maksaen?
  • Moi Henri,

Toki osto onnistuu myös liikkeestä kertamaksulla.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • "Toki osto onnistuu myös liikkeestä kertamaksulla."

Kiitos vastauksesta, mutta voiko kivijalkaliikkeessä saada puhelimen ASIAKASETUHINTAAN koko summan kerralla maksaen ja miten asiakkuus tarkistetaan jos vastaus edellisiin kysymykseen on kyllä?
  • Hei Henri! Kuten jo yllä kerroimme, tämä onnistuu myös liikkeessä kertamaksulla. Asiakkuus varmennetaan tunnistamalla ja tavallisesti tämä tapahtuu henkilötodistuksella.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Miksi en saa puhelinta asiakasetuhintaan vaikka olen asiakas?
    Tarkastin ennemmin asian netin kautta ja sillon näytti että saan edun. Sitten kun olisin tilannut puhelimen niin en saakkaan sitä etu hintaan.
    Edellisenä päivänä näytti että saan edun.
    En ole ennemmin käyttänyt asiakasetua.
    Esa
  • Hei! Puhelinliittymäasiakkaana saat valittuja puhelimia DNA Asiakasetuhintaan. Onko sinulla kuitenkin DNA:lta puhelinliittymä? Entä olitko kirjautuneena sisään, kun yritit tehdä tilausta? Näyttääkö nettikauppa https://kauppa.dna.fi/laitteet/puhelimet että haluamastasi laitteesta kuitenkin saisi Asiakasetuhinnnan? Voit sivulta rajata valikoimaa ja täpätä päälle että nettikauppa näyttää vain laitteet, jotka ovat saatavilla Asiakasetuhintaan.