puhelimen hälytysääni kuuluu, puhelu ei

Hei, minulla on DNAlta ilmaiseksi saatu Nokian kännykkä. Nyt en yhtäkkiä pysty soittamaan sillä. Puhelin hälyttää vast.ottajalle mutta ääntäkään ei kuulu kun yrittää puhua. Sama jos joku soittaa minulle, hälytysääni pelaa normaalisti, mitään ei kuulu (kummastakaan päästä). Mikä neuvoksi?

Helena
Helena Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Helena!

Oletko ihan aluksi kokeillut käynnistää puhelimen uudelleen? Toistuuko ongelma kaikkien lähtevien ja saapuvien puheluiden kanssa?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ongelma puheen kuulumisessa. Ystävälläni ja minulla on Huawei puhelin
    Minulla Dna hänellä Telia liittymä. Kun hän soittaa niin lähes puolessa puheluissa
    ei kuulu kummankaan ääni. Minä soitan takaisin ja äänet kuuluvat normaalisti.
    Onko niin ettei 4g toimi kunnolla ? Nyt laitoimme molemmat 3G ja testataan miten käy
    juki
  • hei ongelmana seuraava,, minulle soitetaan ja puhelin hälyttää,, mutta soittaja ei saa minkäänlaista hälytysääntä ja hetken kulttua ilmoitus,, valitsemaanne numeroon ei nyt saada yhteyttä,,  tai ei ole päällä,, toki jos vastaan toimii puhelin mutta soittaja ei saa hälytysääntä,, eli missä vika,, t rane
    ja molemmat puhelimet saman vian alaisia
    rauno
  • Hei Rauno!

Kokeilethan ensiapuna käynnistää molemmat puhelimen uudelleen. Onko tästä apua?

Mikäli ongelma edelleen jatkuu, suosittelen joko soittamaan asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai käymään paikan päällä DNA  Kaupassa näyttämässä puhelimia, niin voimme tarkemmin selvittää, mikä näiden kanssa on oikein vialla.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Käytössä DNA Mobiilivaihde yrityksessä, mistä johtuu, että puhelin jää soimaan vaikka avaa linjan luurin pöytägsm-puhelimessa ja yrittää puhua puhelimessa.
    Kyseessä siirretty puhelu kyseiseen numeroon.
    Carla