Puhelimen huolto

Tyttären joulukuussa ostettu puhelin ei mene päälle. Takuuta luonnollisesti on mutta mihin sen toimitan? Tärkeää olisi saada puhelin toimimaan,koska etäkoulunkäynnin ohjeita tulee paljon puhelimeen ja olemme nyt pimennossa asioista..

Kommentit

• Moi! Suosittelemme, että huolto- ja takuuhuoltoasioissa olet ensisijaisesti yhteydessä oman laitevalmistajasi tukeen, jolloin takuuhuolto voidaan useimmiten järjestää ilman myymäkäyntiä. Valmistajien tukipalveluiden sekä valtuutettujen takuuhuoltojen yhteystietoja pidetään ajantasalla DNA:n julkisilla nettisivuilla osoitteessa www.dna.fi/huolto.

Suurimpien valmistajien (Apple, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus ja Nokia)  laitteiden huoltaminen onnistuu myös DNA Kauppojen kautta.