puhelimen lukitus ei aukea

salasanalla puhelimen lukitus ei aukea,virrat sammutettu useaan kertaan eikä auta

Kommentit

• Hei! Kyseessä on puhelimeen itse asettamasi näytön lukitus, emme valitettavasti pysty tämän kanssa auttamaan. Jos puhelimessa ei ole mahdollista avata lukitusta esim. antamalla Google tilin salasanaa, jää ainoaksi vaihtoehdoksi palauttaa puhelimeen tehdasasetukset, joka samalla pyyhkii kaikki puhelimeen tallennetut tiedot tyhjäksi
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Googlen kautta saa nollattua laitteen tähän tarvitaan tili ja salasana sekä läppäri
    Tuomas Raatikainen