Puhelimen mukana tulleiden kuulokkeiden takuu?

Noin kuukausi sitten ostamasta puhelimesta loppui nappikuulokkeet toimimasta. Korvaako takuu tätä tai voiko saada vastaavan korvaavat kuulokkeet?
Mikael Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kuulokkeiden ja lisätarvikkeiden takuu tavallisesti 6 kk. Lisätarvikkeet puhelimen paketista esim. akku, kuulokkeet, kaapelit, laturit.

Voi mennä huollon kautta, joten ei välttämättä saa heti myymälästä.

Suosittelen ostamaan kuulokkeet omakustanteisesti, eivät maksa paljoa, ja ovat yleensä paremmatkin. Saat sitten toki takuustakin varalle.
    Asiakas 50M
  • Hei Mikael!

Lähtökohtaisesti puhelimen takuu ei koske tarvikkeita kuten esim. kuulokkeita, takuu kuitenkin määritellään laitevalmistajan toimesta joten emme asiakaspalvelusta pysty ottamaan kantaa asiaan näkemättä laitetta.