Puhelimen netillä ps4 pelaaminen

Moro, mulla on sellanen ongelma, että pelaan puhelimen nettiin yhdistettynä pleikkaria ja pätkii ihan helevetisti. Puhelimen käytössä netti toimii puhelimessa mainiosti ja kun yhistän sen pleikkariin ja meen pelaamaan online pelejä niin ei edes pysty kunnolla pelaamaan kun pätkii niin paljon.
Joona Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Joona!

Suosittelemme pelaamiseen aina kiinteätä yhteyttä mikäli mahdollista sillä mobiiliyhteydet eivät ole paras ratkaisu pelikäyttöön.

Kannattaa kokeilla vielä käynnistellä puhelinta uudelleen ja varmistaa, että puhelin on mahdollisimman lähellä pleikkaria.

Mikäli näistä ei ole apua, niin ongelmaa päästään tutkimaan parhaiten kun olet yhteydessä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen numerossa 0800 300 500.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Jooh, no tässä on semmonenki homma vielä minkä unohdin sanoo tos mun ekassa viestissä, että mulla on iphone 8 ja testasin sitä netin jakamista mun isän vanhalla honor puhelimella jossa on samat liittymät kun mun iphonessa, mutta siinä nettiyhteys oli aivan priima. Voisko mun iphonessa olla joku esim asetus päällä tai joku?
    Joona
  • Vaikka käytössä olisikin saman operaattorin sama liittymä niin eroa voi olla tosiaan puhelimien välillä johon vaikuttaa laitteiden erilaiset antennit. Onhan puhelimet kuitenkin 4G/5G-verkossa?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kyllä on
    Joona
  • Siinä tapauksessa ero voi olla laitteiden antenneissa, mutta kannattaa vielä olla yhteyksissä vikapäivystykseemme jossa voidaan katsoa vielä tarkemmin liittymän toimintaa ettei siinä ole mitään häiriöitä.